Underbar dag

Idag har vi haft en underbar dag i solen. Först var Elin på dagis till elva då vi tog bussen in till stan.
Träffade Karin och Eliva och gick till djurparken. Tjejerna blir alltid lika glada att se varann. Börjar springa och busa med en gång. Vädret var ju helt underbart. Lunch och glass så var båda barnen nöjda.

Edvin började dan idag klockan sex med att ligga och prata i en kvart säkert. Tror han pratade med sin mjukis hund han fick av Ullareds-tjejerna jag träffat på mina kurser.
Sen har han babblat hela dan. Legat i vagnen och tittar och pratat med sina figurer och himlen. Bara sovit korta små stunder när envisheten förlorade.
Så ikväll hade vi en sån där rolig kväll då Edvin är trött och jag vill att han ska sova. Men det tycker inte han. Så fort han hamnar i sängen skriker han som en tok. Tar upp han och han blir lugn och kan nästan somna om han får filten över huvudet. Lägger han i sängen och han börjar skrika med en gång.
Till slut fick han komma upp en stund.

Tog lite fina kort på han då.
 Lite bekymrad

 Pigg är jag!

Till slut somnade han som en stock och vi kunde börja med maten. Vi lyxade till det med att grilla. Alltid så gott att grilla en god köttbit, potatis, sallad, smörig bearneisesås och vitlöksbollar. Så gott!
Och sitta på altanen och äta. Det är sommarkänsla det.

Imån ska jag gå mitt första 1-maj tåg. Ska bli intressant.

Trots!

Vilken härlig period Elin är inne i. Hon skriker JAG VILL INTE!!!! till det mesta. Vägrar äta utan man får lura henne att vilja äta. Så det är lite högljutt ibland. Läst en bra grej i en tidning en gång att när de skriker så säger man att det gör man på sitt rum.
Och det funkar faktiskt. När hon skriker säger jag att då får hon gå till sitt rum om ska skrika för det är jobbigt för öronen. Och då slutar hon oftast. Skönt att något funkar alla fall.

Idag tog Elin sovmorgon och sov till tio över nio. Synd att man själv inte kunde sova så länge. Jag fick sitta framför datorn och mysa med Edvin istället, Är lite mysigt ibland på morgonen när det bara är han och jag vakna.

Sen åkte vi in till stan och Babyproffsen för att smörja hjulen som knarrar. Blev sugen på ny vagn men gud så dyra de är. Nästan tur att man inte har pengar till det nu.
Sen blev det stan och McDonken till lunch. Edvin sov så gott i sin vagn så jag fick väcka honom så han åt och piggnade till lite lagom till vi gick till Åhlens för att ta kort på honom. Stjärnfoto står där denna veckan och de brukar ta fina kort. Han var så söt när han satt där på fällen. Så det blev nog fina kort.

Sen gick vi bort till Daniels jobb och gick förbi en utförsäljning av kläder. Fina barnkläder och vuxenkläder skitbilligt. Så klart när man inte hade kontanter på sig.

Nu är det snart Andra Avenyn. Brukar inte missa något avsnitt faktiskt. Bor tydligen en som är med där i Svaneholm. Har inte lyckats se vem det är än.

Imån är det mammagrupp igen. Kul att träffas igen redan.

Flitiga Myran

Idag har jag vart en flitig liten myra.

Edvin vaknade vid kvart över fem. Gav han nappen och han somnade om en kvart. Sen ville han ha mat.
Elin kom upp vid sex när Daniels klocka började ringa. Och sen ville inte hon somna om.

Bakade kladdkakemuffins. MUMS!! de är farligt goda. Får frysa in dom så jag inte äter upp alla på en gång. Risken är stor!!
Sen somnade jag och Edvin i soffa en liten stund. Efter lite mer mat så somnade han gott i vagnen. Då passade jag på dammsuga och tvätta golven.

Sen var det dags för rabatten. Rensade ogräs och la på mer täckbark. När det var färdigt vaknade Edvin lagom till maten var färdig. Elin ramlade och då tog hennes ork slut. Blev så trött och grinig så hon gick och la sig en stund. kom upp och ville äta men åt bara en liten bit kassler. Sen somnade hon en timme,

Klockan fem kom prästen hit och pratade om dopet vi ska ha den 23 maj.  Elin satt och fortsatte sova i mitt knä. Så trött och grinig. Inte lätt att vara förkyld.

Till slut vaknade hon till liv och gick ner och duschade med pappa. Sen var vi så pigga så. Åt två smörgåsar. Tur att man kan luras ibland och lägga ihop två smörgåsar till vad hon tror är en. :-D
Pappa är en stor gottegris så hon gjorde popcorn. Och ELin var inte sämre hon. Hennes lilla arm gick för högtryck ner i skålen.

Nu sover båda barnen gott. Och snart jag också efter en intensiv dag.
Elin lever efter mottot. JAG VILL INTE!!!!!
Och tjatar hål i huvudet på en. Tur att det kommer såna sköna kommentarer ibland.

Imån ska jag in till stan och ta kort på Edvin. Hoppas han är på gott humör bara.

Sjukstuga

Lilla stumpan Elin kom upp idag vid sex när jag gav Edvin mat och hostade som hes gammal rökare. Lite varm men ingen feber. Efter en kvart var hon ännu varmare och hade feber.

Så det var bara att ge henne hostmedicinen och alvedon. Nu ligger hon och sover igen. Hon som så gärna ville åka till stan och träffa sin älskade Mormor. Hon säger ofta att hon älskar mormor och morfar och fredde. Bättre går ju inte att ha!

Så idag får vi bli hemma. Tänkte börja röja i garaget så det går snabbt imån när vi ska slänga skräp. Vi ska fylla igen garagenedfarten i sommar och då kommer garaget bli ett riktigt rum. Så det behöver röjas.

Nu vaknar lillemannen.

Sol Sol Sol

Vilket underbart väder

Idag har vi njutit i solen. Fikade med några mammor jag träffat på Familjeliv. Vi hade det så mysigt i solen medans våra små barn sov och de stora lekte på lekplatsen. Elin har blivit snorig och förkyld men hon lekte i full fart ändå.

Sen gick jag på stan och letade efter sommarjacka till Elin. Till slut hittade jag en rutig fräck jacka på H&M. Hon blev så fin så. Tygskor och strumpor blev det också. HIttade massa fina sommar och vår kläder till Elin och till mig. Men plånboken för tunn för det.

Jag hatar verkligen bristen på pengar. Det är så jobbigt att varje månad känna att man har ont om pengar. Undra om man nån gång får känna sig rik.

Är så nöjd med Elin klippning. Har verkligen hittat hennes frisyr. Hon blev så fin i den.

Imån ska vi till Opel och drömma om vår bil. Nya Insigina Combi

 Så snygg!

Sen ska Daniel stå i Knallerian vid Johans bil. Den står där den här veckan. Och på kvällen åker han till Trollhättan. Så det blir en lugn lördag. Tror jag ska kolla på en film och äta popcorn.

Ska träffa min älskade mamma i stan imån. Tänk om alla hade en såna underbara föräldrar som jag har. De ställer alltid upp och finns där. Men fy så dålig man är på att visa hur mycket man älskar dom. Man får hoppas att de vet det ändå. Jag hoppas verkligen att jag får samma relation till mina barn när de blir stora.

Tävling


Jag tävlar om två presentkort värda 500kr styck hos Vincent shoe store
i Nikitas blogg. Tävla HÄR du med!

Jag har blivit utmanad

Jag har blivit utmanad av Åsa

Den går ut på att besvara frågorna, utmana fyra stycken samt lämna en komentar hos dom och  tala om att dom blivit utmanade och berätta för den som utmanat dig att du gjort utmaningen ..

Vilken mat äter du ofta?
Pasta och grillat.

När du är på kalas, är du den som sitter eller som hjälper till att duka av?
Jag erbjuder mig att hjälpa till men säger de nej så sitter jag.

Vart sitter du helst när du bloggar?
Vi har ju datorn i källaren så där sitter jag. Men helst skulle jag sitta i min trädgård vid mitt nybyggda hus och se mina barn springa och leka.

Köper du trisslotter ofta?
Det händer väl då och då

Vilken stad eller land har varit din bästa semester?
Rhodos och Kreta. Jag älskar Grekland

Vilken tv-kanal tittar du mest på?
Blir mest Kanal 5 och trean

Jag utmanar
Karin
Jessica

Fullt upp

jag som alltid klagat över att jag inte har något att göra får nog håll tyst. Har fullt upp varje dag.
Denna veckan är varje dag bokat för något. Nästa vecka är bara två dagar ledig tror jag.
Har börjat mammagrupp också så det är en orsak.

Idag har jag vart på Handels hela dan på första styrelsemötet. Jätteintressant var det. Edvin skötte sig så bra så. Blev lite gnällig ett tag men bara att gå omkring lite så löste det sig- Var rejält trött bara  då min kära son tyckte att idag vaknar jag halv fem och vill nog äta lite då. Dumt blev det eftersom min klocka ringde halv sex. Så idag har vi vart uppe sen halv fem. Är lite trött nu så snart blir det sängen.

Imån är det mammagrupp. Kul att träffa några andra mammor. En till från Svaneholm var det. Det är kul att man får gå även vid andra barnet. På vissa ställen får man visst inte det.

Trodde att det var igår så jag var där klockan tio. Hade tid två också med Edvin så vi åkte in till stan en sväng och klippte Elin. Hon var så duktig och satt själv på stolen.



Så fin blev Elin. Skönt med lite kortare hår. Hon vill ju aldrig ha det i tofs eller spänne i.

Edvin vägde 5190 och 58,5 lång. Redig kille. Då hade han förvisso ätit en halvtimme innan men ändå. Behöver nog inte oroa mig att han inte äter ordentligt. :-D

 Edvin somnade så gott jämte min gossevovve.

 Elin i sin nya klänning som hon valde själv.,

Tävling



"Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt 400kr från CALIMERO hos Tant Ulrika, var med HÄR du oxå!"

ÅBY- Triton Sund!!!

Idag skulle vi bli rika tänkte vi när vi åkte till Åby. Rika på sol blev vi alla fall. Vilket underbart väder.

Det var massor med folk på Åby och en del olympia kändisar. Kul att se dom som vanligt folk. :-D

Vi spelade en V75 med hopp om att vinna mycket pengar. Det började väl så där. Och gick sen skit åt skogen.

Olympia finalen blev en riktig rysare. Men det blev svensk seger och det på tangerat världsrekord!! Riktigt kul att se. Det var härlig stämmning så dagen har vart toppen. Elin tyckte det var så spännande med hästarna. Skulle lyssnat på henne mer bara. Frågade henne vilken häst som vinner i varje lopp. 4 gånger gissade ungen rätt och den hästen vann. Och de andra gångerna var den med i täten. Spelade en tia bara mest för skojs skull om hon hade rätt. Kunde blivit många sköna tusenlappar annars. Goa unge

Edvin sov mest hela tiden så han skötte sig exemplariskt.

Imån är det dags för plastparty. jag älskar Tupperware!

Veckan snart slut igen!!

Så var den här veckan snart också till helg vila.

Tiden går fort och Edvin bara växer och växer. Nu har jag fått lägga undan alla kläder i storlek 56. Har en hel påse full.
62 är visserligen väldigt stora men inte kul med kläder som sitter precis.

Idag har vi varit hemma hos Annah och hälsat på. Elin trivs toppen hemma hos Annah för där får man sitta i fåtöljen och kolla på film på datorn. Och dricka saft. Hon är liten gottegris min unge så när en kaka kom fram skulle hon ha så klart. Och hon tjatade att hon skulle ha glass, kaka, kex. När Annah tog fram äpple till sig skulle Elin också ha.
Hur lär man en tre åring att man inte kan få allt? Och hur får man dom att sluta tjata?
Svåra frågor. Och med ögon som ser ända in i själen på en är det så svårt att motstå dom ibland eller rätt ofta. de vet precis hur de ska göra de små älsklingarna.

Blir så sugen  och avundsjuk på att bygga nytt hus. Drömmer om mitt hus ofta som jag vill bygga. Men det lär förbli en dröm. Lite för mycket pengar för vår plånbok.

PÅ lördag ska vi till Åby och kolla på Olympiatravet och hoppas vinna massa pengar. Vi brukar ha tur när vi är där så jag håller tummarna.

Tänk att pengar kan ställa till det så.
För lite pengar ger massa bekymmer och jag är säker på att för mycket gör det också.
Jag skulle vilja vinna så man kan betala alla skulder och sätta undan en rejäl slant i sparande till man blir gammal och till barnen. Bygga ett hus och köpa ny bil kontant. Så det blir ju inte mer än typ 15 miljoner ungefär.
Känns ju som det finns chans. Eller inte!

Imån är det dags för den roliga efterkontrollen och val av preventivmedel. Får se vad vi ska hitta på för kul. För nu är det färdigt med barnfödande. Känns lite tråkigt faktiskt.
Jag älskar verkligen att föda barn. Det är så häftigt. Visst det gjorde mer ont den här gången men det är så häftigt känsla ändå.


Tävling



Jag tävlar om ett presentkort värt 200:- hos Lekvira i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med.

Påskdagen

Igår var vi hos våra goa vänner Janne och Linda och åt god mat och tjötade en massa. Elin lekte med deras barn Amanda och Alexander. De hoppade på stutsmatta och hon cyklade. Alexander är ett år äldre så de leker bra men Elin ropade mest efter Amanda som är 9 år.
Hon har en mikronfon som Elin stod och sjöng I ett hus i skogens slut.

Härliga unge!
Hon var vaken ända tills vi åkte hem vid elva. Så idag är hon lite trött. Sover middag nu så hon är glad i eftermiddag.


Idag har jag och Elin gått tipspromenad. Edvin somnade så gott i vagnen och sover fortfarande efter tre timmar. Men lär vakna snart för lite mat.

Påskafton och Nostalgi

Idag har vi vart i Bollebygd i det härliga vädret. Elin älskar att vara hos mormor och morfar. Fast idag fattades Fredde för att hon skulle vara helt nöjd.
De bor så helt perfekt. Man öppna dörren så kan hon springa ut och leka på lekplatsen. Bättre ställe att växa upp på finns inte. Så många härliga minnen jag har.

När jag var liten cyklade jag runt och lekte brevbärare. Tog post ur brevlådorna och la på mitt flak sen delade jag ut den. Tyckte jag var riktigt duktig.
Och varje år vid skolavslutningen har vi haft grillfest med många roliga minnen. Vi var många barn i samma åldrar som lekte och var uppe sent. Man hade alltid någon att leka med och ofta grillade vi ihop med Kjellmans eller Karlbergs. Nu är det bara mamma och pappa kvar bland alla barn. Perfekt tycker mina barn. Edvin kommer ha två jämnåriga att leka med sen. Elin har en jämnårig lekkompis. de skiljer 4 dar mellan dom.

Min farmor kom också dit för att få äta lite gott. Edvin somnade gott i vagnen efter lite mat och sov hela eftermiddan. Elin sprang in och ut. Hon somnade som en sten i bilen hem.


Skulle verkligen vilja flytta tillBollebygd och bo så igen. Men tyvärr krävs bättre ekonomi och en sambo som vill följa med. Bo själv är jag inte så sugen på. Då får jag flytta hem till mamma med mina barn i så fall. Och det vet jag inte om hon är så sugen på. ;-)

Måste visa hur gullig Elin var mot Edvin härrom dan.

 Bäddat med filt och Nasse

 Elin gillar att ta kort på lite allt möjligt

 Min älskade lilla busiga påskkärring

Djurparken

Imorse vaknade Edvin klockan kvart över sex. Hyfsat okej tid att gå upp ändå. Han brukar inte vilja somna om. Halv sju kommer så klart Elin upp också. Ger Edvin mat och sätter Elin framför Nickelodeon. Dora är kul tycker Elin.

Sen somnar han om så jag lägger han i sängen vid strax innan åtta.. La mig i min säng för att slumra lite. Men oj vad jag somnade stundtals. Elin kom några gånger men halv tio gick vi upp då Edvin vaknade igen. Härligt att få dra sig så. Längtar tills man får sova en hel natt igen.

Vi åkte till djurparken vid lunchtid. Och vi var inte ensamma kan jag säga. :-D
Så härligt väder. Helt underbart.

Fick se Lodjur som lekte med en groda. Och grodan skrek dödsskrik!!! Trodde inte att en groda kunde låta så.

Dagen i bilder

 Herr Gris

 Lodjur med groda i munnen

 Elin på sin häst

Regn Regn Regn

Visst behövs det regn men det är ju sällan roligt. Men nu kommer det bli så grönt och fint när solen kommer igen. Redan imån hoppas jag.

Idag när jag hämtade Elin hade hon inte sin regnjacka på sig. Bara regnbyxorna. och inga vantar. Man blir ju så trött. Inte första gången det händer. Hann inte säga till personalen heller då de satt i möte. Tur att hon hade sin regnjacka där annars hade hon fått åka till bvc i blöt och smutsig jacka.

Edvin väger nu 4755 och är 57 lång. Stor kille som redan börjar växa ur storlek 56. Inte alls van vid det. Elin hade sin storlekar jättelänge. Hon var ungefär 2 månader när hon var som Edvin är nu.


Som om inte det var nog så höll inte regnskyddet till vagnen tätt. Så det var bara att åka in till stan och köpa ett nytt. Kollade på vagnar och skötväskor. Så sugen man blir jämt. Min vagn känns så klumpig nu när man vant sig vid en Brio Race. Har man ståbrädan på kan man inte gå bakom utan får gå jämte istället. Och vagnen drar åt höger så  man får gå och styra emot.
Hoppas jag vinner massa pengar på lördag så jag kan köpa mig en ny. :-D

Nu ska jag kolla mina aktioner och se hur mycket pengar jag får in.

Tävling











Jag tävlar på barnshoppingbloggen, i samarbete med me&i! Tävla här du med :)"

Jäkla Präst

Ringde idag för att kolla om vi kunde vara i församlingshemmet efter dopet. Vi har väl kommit fram till att det blir lite trångt hemma hos oss. Då säger han jag pratade med att det är redan bokat. Men inte i mitt namn.Så han skulle kolla upp det.

Han ringer tillbaka senare och säger att det är bokat av en annan som också har dop klockan två.

När jag ringde och bokade dop sa jag att jag vill inte ha dop tillsammans med någon annan utan vi vill vara själva. Ja visst sa han då. Så nu får vi vara ihop med några andra ändå. Känns tråkigt när det inte blir som man vill.

Imorse när jag lämnat Elin gick jag till Viskafors. En härlig promenad på ca 5 Km.  Sen hem och vända för att hämta Elin. Man hinner ingenting när man bara får lämna 3 timmar. Tycker synd om Elin som inte får vara med när de äter heller.

Imån är det dags att mäta och väga Edvin igen. Nu har hans navel äntligen blivit som den ska. Hon brände i den sist så nu är den som den ska.


Tupperware

Den 19 april klockan 12:00 är ni som kan välkomna på Tupperware party hos mig.
Jag behöver veta senast 12 april om ni kan komma. Ska ju göra lite god fika. :-D

Ta gärna med mågon mer.

Mässa och Grillmiddag på altan

Idag var det Hem och Trädgårdsmässa på Åhaga i Borås. Fanns väl en del roligt men jag skulle ju inte gåt dit om jag inte fick biljetter. Så roligt var det inte. En del fina inredningssaker men de passar inte i mitt hus.

Sen blev det Burger King innan vi åkte till familjen Berglund för fika.

Edvin höll sig vaken hela morgonen nästan. Somnade i vagnen när vi kom till mässan vid tolv och sov till fyra. Då fick han mat och var sen vaken till halv åtta. Gick en promenad så han sov kanske enhalvtimme bara.
Så fick han mat och skulle sova men han fick ett sånt utbrott och bara skrek. Sen somnade han halv åtta ungefär. Så han borde sova till tolv gissar jag.

Så vi har nog kommit på varför han får sina utbrott och bara skriker.
Han är övertrött helt enkelt. Han har svårt att slappna av och tillåta sig att somna. Han är så nyfiken och vill vara upp så han kommer inte till ro. Riktigt vad vi ska göra åt det vet jag inte. Men ska försöka lägga honom efter maten vid sju-åtta tiden varje kväll. Även om han har stora ögon och verkar jättepigg. I förrgår somnade han ändå efter en liten stund.

Hoppas att det blir bättre då. Tror inte att många barn i hans ålder är vakna som han. Kan inte vara normalt att en 4 veckor är vaken ibland över 3 timmar.

Imån blir det tipspromenad som vanligt. Sen åker daniel och mekar buss så vi får underhålla oss själva. Så det blir väl något pyssel.

Nu ska här vinnas pengar

Idag har vi vart på BVC igen och vägt och mätt lilleman. 4460 g och 56 lång. Växer så det knakar. Hon brände lite i naveln också för den har inte läkt som den ska. En liten knopp som skulle gått tillbaka. Den kletar grönt så nu ska den torka ut.

Sen gick vi till Tempo och köpte lite lunch och en andel. Hoppas han tippar lika bra den här gången. Hade ju suttit fint med massa tusenlappar. När vi kom hem var det strålande sol så vi var ute på gräsmattan i nästan 3 timmar. Edvin sov så gott i vagnen.

 Elin fikar i sandlådan utan sand

 Blåsa såpbubblor är roligt


Sen vaknade han och ville ha mat så klart. Elin ville ge mat.

 I storasysters trygga famn

Sen blev det pizza till kvällsmat. Gott!

Provade att lägga Edvin innan han blev arg för att han är trött. Fick gå in några gånger och ge nappen men till slut somnade han. Och Elin efter en saga. Så halv nio sov båda barnen gott. Gissar att Edvin vaknar vid tolv för att äta.
Igår vaknade han 1,15 och sov sen till 6,40. Härligt!

Daniel är hos Frille och plockar isär motorn till bilen. Börjar bli lite bråttom nu om de ska hinna få ihop bilen innan testhelgen. Imån blir det Hem och Trädgårdsmässan på Åhaga. Önskar jag hade massa pengar bara att köpa saker för. Vill ha nya utemöbler på altanen. Men de kostar ju en del.

Får hoppas att jag kan gå dit på söndag och köpa massor för vi vinner imån.

Håll tummarna!!

Grattis till goa Carita som fyller år idag! Hipp Hipp Hurra


Facket!

Jaha så var man invald i Förbundsstyrelsen i Handels avd 12.
Roligt att få någon att engagera sig i när man går hemma. Fackklubben på jobbet försvann ju när jag gick hem. Orkar inte bry mig när jag går hemma.

Har vart på stan idag och träffat Karin och Eliva. Elin och Eliva är lika gamla och blir vilda när de träffas. Så de fick busa av sig i bollhavet. Sprang på mormor också. Sen lite shopping så klart. Elin fick tre så fina toppar på Lindex.


Så söta så.

Lämnade av Elin och Edvin till Daniel sa han fick ta med dom hem.
Lite mer shopping på Lindex. 25 % rabatt på hela köpte. Så jag passade på att köpa lite kläder till Edvin i större stolek. Han växer ju så fort. 

Årsmötet klarades av på knappt en timme sen var det Borås Revyn. Så rolig den var!! Missade tyvärr slutet för min buss gick men så skönt att få skratta lite.

Edvin hade hållt pappa sysselsatt och skrikit en timme. Förstår inte riktigt varför han helt plötsligt blir sån efter maten. Han kan vara lugn och glad hela dan sen på kvällen skriker han en stund efter maten.

Imån är det dags för BVC igen. Och jag ska gå förbi Tempo och köpa en Andel. Grämer mig att vi inte köpte en förra veckan. 157 tusen hade suttit fint.


Äntligen vår!!

I dag var det då dags att få upp oss alla tre och Elin till dagis. Hade ställt klockan på halv sju för att hinna gör amig själv färdigt innan Edvin ville ha mat. Eller hur!!! Han vaknade väl samtidigt och ville ha mat. Så det blev att få i honom mat sen klä på sig själv. Tack och lov kom Elin upp själv så jag slapp väcka henne. Övertala henne att äta lite frukost innan jag och Edvin fick byta kläder efter lite hicka och mat i retur.

Hade faktiskt 10 minuter tillgodo. Så det gick riktigt bra. Edvin somnade i vagnen och sov sen tills vi hämtade Elin igen. Elins fröknar hon hade på småbarn kom springande när vi kom. Helena blev alldeles chockad över att de är så lika.
Sen gick vi till lekplatsen och fikade. Elin med smörgår och Edvin med sin mat.

Hemma blåste vi såpbubblor tills Elin tappade flaskan i marken. Edvin låg och kikade och sov i omgångar.
När Daniel kom hem satte vi oss på baksidan. Elin sprang omkring och kastade en boll. Vilken energi hon har.



Idag med det fina vädret kan man inte annat än att må riktigt bra faktiskt.
Tack för era kommentarer. Känns skönt att veta att det finns några som står ut med mitt sällskap. :-D

Imån är det Årsmöte för Handels Fackförening. Jag är nominerad att gå med i styrelsen. Ska bli kul att se om jag blir invald. Det är riktigt roligt med fackligt arbete. Efter mötet är det Borås Revyn. Så imån kväll får Daniel ta barnen själv.


RSS 2.0