Skadad liten gubbe

Så var julhelgen över och jag måste säga att det varen riktigt bra jul. Bra julklappar och alla verkade bli glada för det jag hade köpt. Och det är ju faktiskt huvudsaken.

Igår var vi hos Farmor och Gunnar för lite mat och julklappar till barnen. Elin fick en jättefin låda med pennor och målarfärger och en broderad tavla med Blixten. Jättefin!

Edvin fick en traktor med släp och tutade när man tryckte på gubben. fast den tyckte Elin var roligare. Så den la hon beslag på. Och presentkort på Lindex. Så nu kan vi fynda lite på rean.

Ska åka in på tisdag och klippa Elin. Den här gången ska hon på kolla på film så då ska det gå bra.

Edvin kröp omkring i Elins säng i fredags medans jag satte ihop hennes bilgarage. Ibland ställer han sig vid hennes lampa och nu var den tänd. Så skrek han till och då hade han tagit på lampan som var jättevarm. Elin brände fingret får någon vecka sen.

Så jag spolade med kallt vatten och smörjade med bedövningsalva på och satte på ett plåster, Han skrek ju en del men sen verkade det som det inte var någon fara. det blev ju en blåsa men verkade inte bli så farligt.

Men så idag såg jag att ena blåsan gått upp och det var riktigt rött. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen och frågade om vi borde åka till en läkare och kolla men det tyckte hon inte. Utan jag skulle köpa salvkompress.
Så det var bara att åka till apoteket och köpa det och gasbinda.

Så nu har han ett gulligt lite förband på handen. Så jag hoppas nu att det blir bra så utan att vi ska behöva åka till doktorn.



I stolpåbord vi hade med oss till farmor. Han undrade nog vad han satt i.



Söta lilla handen



Tur att man kan busa ändå



Elin och jag spelar Blixten spelet. Tack snälle Fredde för det spelet. Skulle nog kunna sitta hela dan och spela



Som tur var så vann Elin båda gångerna. De gånger jag var på väg att vinna skulle vi helt plötsligt börja om från början när jag nästan var i mål. :-D

Imån blir det lungt hemma bara. Behöver städa upp lite efter allt julstök. Plocka bort lite av Elins leksaker så hon inte har så mycket att dra omkring. :-D


God Jul och God Fortsättning!!!

Julafton med snön som låg så fint ute kunde ju inte bli annat än perfekt.

Jag blev väckt tio över fem av Elin som ropade att hon var törstig. Och då hade Edvin inte vaknat än. Så jag kunde somna om. Tjugo över sex vaknade han. Så han sov från elva till tjugo över sex. Vilken julklapp!!!!
Så jag kände mig riktigt utvilad.

Elin kom upp vid nio och undrade om Tomten hade kommit. Och han hade ju vart där under natten och lämnat massa paket under granen. Innan jag hann och blinka hade hon sett ett paket med blixtenpapper osm hon öppnade i rasande fart. Det var ju tur att det var den vi lagt längst fram som hon skulle få öppna på morgonen. Hon har ju namnsdag på julafton så hon får alltid öppna ett paket då.

Sen ville hon fortsätta så klart och det var ju lite svårt att förstå att man måste vänta på Tomten.

Vid två kom mormor, morfar och Bibbi. Morfar och Pappa gick ner och bastade medans Elin kollade på Kalle Anka. Fredrik och Maria kom också lagom tills Kalle började. Maria är Elins nya idol och hon frågade flera gånger under dan när de skulle komma och om de var på väg.

Jag och mamma gjorde iordning maten så efter Kalle Anka åt vi massa god mat. Sen var det ju en evig väntan på Tomten. Min underbara mamma gjorde nästan allt jobb i köket och plockade undan medans jag försökte få en envis Edvin att sova.

Sen helt plötsligt såg Morfar någon som kom och gick med en ltkta utanför. Och det var ju Tomten!! Elin satt sig i mormors knä och gömde sig. Ville inte titta på tomten.
Men det var en stressad tomte som fick lämna sina paket och gå vidare. Han var lite lik Pappa tyckte jag. :-D

Sen var Elin i sitt esse och hjälpte mig att dela upp alla julklappar. Hon fick två stora paket och Fredde fick också ett stort.

Sen öppnades det julklappar med många glada rop. Gladast blev nog Daniel för sitt whiskyset med fin Bowmore och sin verktygsväska.

Elin blev överlycklig för sitt nya kök och sitt parkeringsgarage. Nya fina kläder, bok, spel och mat till köket.

Edvin fick också fina kläder och leksaker. Som han inte alls tyckte var roliga när han vaknade för att Elins kök var roligare. Alla Elins saker är roligare. Tror jag känner igen det där med en viss bror......

Sen drack vi kaffe och spelade TP. Jag och Daniel vann!!!! Elin var vaken ända till halv elva då alla åkte hem. Hon somnade på två röda sekunder i sin nya hästpyjamas.

En riktigt bra julafton



Elin pussar och putsar julgranskulorna



Tomten gör sig redo




Två stora påsar jämte granen och en del under granen. Mycket paket blir det. :-D



Står och tittar efter Tomten som kommer gående i skogen




Tomten hade också en säck med julklappar




Elin fick ett stort paket!!



Mycket paket att öppna.



Elin har lagat mat till Morfar i sitt nya kök

Igår var vi i Bollebygd och grillade. Elin var trött så hon kollade mest på film och Tv. Edvin var också trött. PÅ natten sov han till fyra innan han vaknade till lite och sen vaknade han halv sex och tyckte att det var morgon.

Jag fick köra hem i regn och slask. Gick i 60 på motorvägen. Men det gick bra men det tog ju lite längre tid.

Inatt sov han till fyra igen och sen till havl sex. Då satte vi oss i fåtöljen och sov till halv åtta. :-D

Idag blir det en tur till farmor och Gunnar för lite god mat och säkert någon julklapp också.


Nu är det jul i sjukstugan!

Jaha så var dan före dopparedan äntligen här och jag är skittrött!!!!!

Sjukstuga har vi hemma så jag har inte haft ork att uppdatera här alls.
Elin är lite hostig och snorig och Edvins näsa rinner och rinner.

I helgen kände Daniel sig riktigt influensasjuk och låg mest och vilade hela tiden. Så i söndags tog jag bilen till bollebygd för att han skulle få vila. TRODDE JAG!!! När jag skulle åka iväg var bilen helt stendöd. Lamporna tändes när man vred på nyckeln men sen inget mer. Vi visste ju att batterit var dåligt men trodde väl att vi kunde vänta lite med att köpa nytt. Tydligen gillade inte batterit alla minusgrader eller nåt.

Så det fick bli bussen och en kortare tur till Knalleland och träffa min goa mamma. Tur att hon har egen bil nu så hin kan åka iväg när pappa jobbar. Var så synd att vi inte kunde åka dit och åka pulka. Men det får bli en annan dag.

Vi orkade göra lakritsknäck alla fall och de blev riktigt goda.

I måndags när Daniel skulle åka till jobbet var bilen helt stendöd igen. Trots att batterit fått ladda hela natten. Då har något i motorn fryst fast så han får sätta kupéfläkten och tina upp.

Vi åkte in till stan för att Elin skulle klippa sig. Men icke då! Hon total vägrade bara för att hon inte fick titta på film samtidigt. Så det blev ingen klippning.

Igår var vi hemma hela dan och bara tog det lugnt.  Jag som trodde att jag klarat mig blev helt plötsligt jätteförkyld så nu är vi sjuka hela familjen. Jag gjorde chokladknäck med en skrikande och nyfiken Edvin hängades i benen.

PÅ kvällen vaknade Edvin vid elva och var lite hes när han hostade men han somnade om igen. Vaknade igen vid kvar över tolv och hostade precis som Elin när hon ha krupp. Han var väldigt hes när han skrek. Så Daniel ringde sjukvårdsupplysningen och de sa åt oss att komma in med honom.

Så jag fick sätta Edvin i bilen och ge mig ut på vägen som tack och lov var plogat hyfsat alla fall. Hade ju kommit några cm snö.
Som tur var fick vi komma till läkaren med en gång på aktuten för det var tomt  i väntrummet och vi skulle upp till barn.
De lyssnade på hans och tog tempen. Kollade öronen.
Röda och buktande så öroninflammation. Som vi inte alls märk av. Så det var ju tur att vi åka in. Sen fick han betapred som ha gladeligen sög i sig. Hade sköterskan aldrig sett en unge suga i sig så glatt. Brukar vara problem. :-D
Sen fick han inhalera lite också. Jag fick hålla fast honom och hon fick pressa masken över näsan på honom. Usch man känner sig hemsk men man vet ju att det är ett måste. Stackarn skrek så han var helt röd i ögonen.

Sen somnade han helt utmattad i mitt knä. Han fick lite röda utslag på magen men det blev inget mer så fick fick åka hem. Halv fyra åkte vi hem igen och när jag satte honom i bilen vaknade han så klart och sen var han jättepigg. Ville inte alls sova när vi kom hem. Så jag fick sätta mig i fåtäöljen med honom och halv fem somnade han nog och jag också en stund.

Han fick första dosen Kåvepenin. Det smakar ju skit!! Men han sög i och ville ha mer. Knasiga unge!

Idag har jag handlat maten till imån. Och det gör jag aldrig om ensam med två ungar. Edvin är helt hopplös. Går inte att ha honom sittandes i vagnen där det är meningen utan jag får sätta ner honom i vagnen. Han ställer sig upp hela tiden och står framme i vagnen och håller koll. Unge!!

Sen åkte granen in och den blev riktigt fin. Nu ska jag göra iordning säcken som tomten ska ta med sig. och lägga resten under granen.

Eller hästtomten som elin säger. Ska bli kul att se hur hon reagerar imån. Tror hon kommer vägra att titta på honom.

God jul alla mina vänner


Fredagsmyyyyys

Äntligen fredag och sista helgen innanjul. Nu vill jag faktiskt att det ska bli julafton! Jag vill få ge alla fina julklappar jag köpt och se reaktionerna när de öppnas. Jag ÄLSKAR att köpa presenter till mina kära.

Blev inget dagis för Elin den här veckan. I måndags kom sotarn så jag var tvungen att vara hemma hela förmiddan. Och sen kom hennes fina krupphosta. Men det gick över fort faktiskt. Den kommer bara lite grann på natten och på morgonen. På dagen märks nästan ingenting.
Och Edvins näsa den rinner som en öppen kran. Tror aldrig att den ska sluta. Och Han får feber ibland bara och då på kvällen. Märkligt det där.
Han är glad och busig som vanligt och det är ju tur det. Äter riktigt bra för att vara förkyld och det är riktigt skönt.

Igår hade jag en riktigt dålig morgon. På natten testade jag att låta Edvin skrika när han vaknade för att se om han kanske slutade och somnade till slut. Men det slutade bara med att han vaknade riktigt av att han skrek. Annars är han ju inte riktigt vaken. Så det var ännu svårare att få honom att somna och sen sova vidare i sin säng. Halv tre la jag mig och fick sova vidare. Sen vaknade han ju flera gånger så det blev inte mycket sömn. Riktigt irriterad var jag och kände mig som världens sämsta mamma som blir arg på Edvin för att han inte vill sova.

Och sen kommer Elin upp och börjar tjata om att hon vill ha och vill ha. Jag blir tokig på ungen ibland.

Som tur var kom de goa mammorna jag träffat i här i Svaneholm på pyssel och det fick mig på riktigt gott humör. Vi gjorde gubbar och jag bakade en kladdkaka. Mums!
Jättetrevligt hade vi. Och ser verkligen fram emot nyår.
Vi är fyra mammor som ska fira ihop med barn och våra karlar. Kommer bli riktigt roligt tror jag.

Idag var jag tvungen att åka till stan och fylla upp medicinskåpet lite. Går åt med sjuka barn hemma.

I helgen blir det fram med tomtar och lägga julskinkan på grillen. Lite pulkaåkning blir det också.




Pyssel i full gång!









min fina gubbe!



Den fina snögubben



Elin har ritat mun och kinder

Pyssel behöver inte vara fint huvudsaken är att man har roligt. Det är mitt motto.


Buzzador

Jag är med på en sida som heter Buzzador där man får testa olika produkter. Man anmäler sig till kampanjer och hoppas sen på att bli utvald. Jag har tidigare fått testa Svenska spel och Storytel (böcker man laddar ner och kan lyssna på i mobilen eller på datorn)

Nu har jag kommit med i en kampanj med Nestlé Jogolino



Edvin smaka direkt och det föll herrn väl i smaken. Han gillar ju fil och yoghurt så det är perfekt att inte behöva ge vanlig med massa socker i. Den här behöver man dessutom inte ha i kylskåpet så den är lätt ta med.

Vill du också bli en buzzador?

Inbjudan från Maria Martinsson
Hej
Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är bowmore):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=bowmore>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=bowmore</a> 

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=bowmore&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=bowmore&lang=SE</a>

På torsdag när vi har pyssel här blir det även provsmakning. Är det någon som vill ha en för att smaka hojta till så fixar jag det.


Titta det snöar!

Så trött jag blir. Hade skrivit ett långt inlägg så kom Edvin med sina små fingrar och stängde av datorn.

Äntligen får vi lite snö så det blir vitt på marken alla fall. Och nu borde det ju ligga kvar så drömmen om en vit jul kanske slår in. Hade ju inte skadat med mycket snö så man kan åka pulka. Men det kommer väl hoppas jag.

Elin vaknade igår kväll när vi skulle lägga oss med sin härliga krupphosta hon får ett par gånger om året. Förra gången var Edvin nyfödd och då fick hon åka med Daniel till akuten och inhalera lite. Hon blev livrädd att hon skulle hosta och kräkas igen. Såg riktigt paniken i hennes ögon. Hjärtat värker när man ser och det är ju så svårt att lugna ner henne. och när hon skriker blir hon ju snuvig och då brukar det vara kört. Men det kom inget som tur var och det var nog skönt för henne att känna att det inte måste bli så.

Hon fick Lepethol Desentol och sen la vi oss i soffan och kollade på Blixten. Hon hostade inget men det är ju så tungt när hon andas och hes som en gammal rökare. Andra gånger har hon fått Betapred också men det behövdes faktiskt inte den här gången. När hon somnade sen vid halv tre lät hon riktigt bra.

Så typiskt när hon ska få vara på dagis länge idag och äta lunch. Chansen är väl rätt liten att hon är bra när hon vaknar.
Givetvis vaknade edvin precis när jag lagt elin och krypit ner under täcket. Så tio över tre la jag mig igen. halv fem vaknade edvin igen och jag la han tjugo i sex igen.
Halv sju vaknar han pigg som en lärka. Så inatt blev det inte många timmars sömn. Gäller att hålla igång hela dan så jag inte känner att jag är trött.

Blir spännande att sitta på mötet i eftermiddag bara. Dricka kaffe kanske och se om det hjälper. :-D

Lite bilder också



Edvin gör busmin



Edvin och Ann-Kristine som har hand om öppna förskolan i Svaneholm och Viskafors



Edvin börjar bli riktigt modig och kryper iväg och ska upp och över allt!



Full fokus!!

Idol nästa!

http://svtplay.se/v/1729155/lilla_melodifestivalen/rebecca_-_skaffa_en_annan_tjej

Elin går hemma och sjunger i sin mikrofon " se på mig jag vill ha dig" högt och med sån inlevelse så man blir rörd. Sen sjunger hon "skaffa en annan tjej". Vi undrade så vart hon hört det. På Bolibompa sa hon då. Nu hittade jag låten. Vi får inte titta på henne när hon sjunger men så högt som hon sjunger hörs det över hela huset.
Kan göra vem som helst glad.

Ikväll är jag gräsänka. Daniel är på glöggfest med bilklubben och var så nöjd över att jag kunde köra honom dit. :-D
Det blev en film med glass och massa chockladsås till. Ibland är det skönt att vara själv men inte för ofta. Mamma var också själv idag. Så tråkigt att man inte bara snabbt kan åka till varandra när man är själv. Pappa jobbar helger och sitter ofta vid datorn så min goa mamma sitter ju själv alldeles för ofta. När jag har egen bil och Daniel är hemma så kan jag ju åka dit så slipper hon sitta ensam.

Man har ju en vision att när barnen är utflyttade så kan man umgås igen på tu man hand utan barn som kan komma och störa. Men jobb och datorer tar tid det också så man får nog vänta tills man blir pensionär och har allt tid i världen. Fast man hör många pensionärer som säger att de är så stressade. Fattar inte varför. Och de måste ju så klart gå till banken och posten precis under lunchtiden för jobbande folk.


Jag hade hoppats vinna drömvinsten på lotto idag så jag kunde köpa ett hus i Bollebygd. Daniel är inte så sugen på att flytta dit men lockar jag med STORT garage och massa roliga bilar hade det nog gått bra ändå.
Då hade jag umgåtts med min älskade mamma så ofta jag kunnat. och Elin hoch Edvin hade vart överlyckliga att få träffa dom ofta också. Tänk att få hjälp med att hämta från dagis och barnvakt på kvällen.

Så drömmen lever vidare om att bli rik!


Tredje Advents helg

Imån är det tredje advent. Helt sjukt hur fort veckorna går. Jag vill ha kallt och snö nu!!!!! Kallt verkar det bli nästa vecka men vart är snön?? Jag vill ju gå ut och åka pulka med mina barn.

I onsdags var det sista babyrytmiken och jag gick upp till Visakfors med Linda. Skön promenad med trevlig sällskap. Sen gick vi hem fort för att hämta Elin på dagis.
På eftermiddan var det luciafirande på dagis. Men Elin vägrade att vara med. Så hon fick sitta med oss istället och titta. När vi kom hem började hon sjunga istället.

I torsdags hade vi sista öppnis. Vi sjöng julsånger och åt lussebullar. Den torsdan blev helt knas. Edvin vaknade tidigt så vid kvart i nio la jag honom igen och la mig i min säng och läste lite. Elin hade inte vaknat. Hon kom väl in vid strax efter nio. Satte på TV:n till henne och jag somnade som en stock i min säng. Tills FEM ÖVER ELVA!!! när edvin vaknade. Så vi åt frukost halv tolv.
Vi som skulle ätit lunch vid ett innan vi skulle gå. Helt knas men så skönt det var att få sova.

Igår var vi på Coop och tog kort på barnen. Elin har vägrat ta kort flera gånger men igår tog hon kort utan protest och skrattade till och med. Ska bli kul att se sen. Den här gången var det Edvins tur att vägra skratta. Han satt mest och såg söt ut.
Sen blev det en liten tur till lekborgen innan vi hämtade Daniel på jobbet.

KOllade på slutet av Idol igår och säger bara. Rätt vann! Heja Erik. Tror faktiskt det kommer gå bra för båda den här gången.

Var det någon mer än jag som gissar att Agnes förebild är Beoyncé?? :-)

Idag blir det städning av huset innan jag får köra Daniel till glöggfest. Imån tänkte vi åka till Kinna och kolla på lucia och elin ska få rida ponnyridning.

Nu är det en liten gubbe här som börjar bli trött. han har vart vaken mycket inatt. En gång i timmen ungefär. Vid tre tyckte jag han var så varm så jag tog febern. Och han hade 38,3! Inte konstigt han var varm som en kamin. Så alvedon fick det bli. Första gången han har feber. De borde ju bli trötta då och sova tungt. Men inte Edvin inte.

Och nu på morgonen är den helt borta. Så en liten febertopp verkar det som.



Bakat!

Igår fick jag en sån stor lust att baka. Så det fick bli ett gäng lussekatter. Daniel var hemma var sjuk så när jag lämnat Elin på dagis åkte jag och Edvin och handlade. Vilken frihet att kunna göra det med bara ett barn. Mysigt hade vi i affären. och Edvin satt och pratade hela tiden.

Så när Elin kom hem från dagis och vi ätit lunch började vi med ena halvan som skulle vara utan saffran. Och rackans så goda de blev.

 Mumsiga blev dom!

sen var det bara att göra en deg till fast med saffran. Så nu kan vi bjuda ett helt kompani på lussebullar. Tur att det är så gott. :-D

 Med saffran.

Sen tyckte vi att det var dax att fixa till Edvin runt öronen lite. Håret är så långt så det ligger över öronen. Inte så fint. Så Daniel tog fram trimmern och skulle fixa till lite. Men Edvin skulle titta vad det var som lät hela tiden så det var inte lätt. Men när han var färdig såg det ut som man satt en potta och skulle börja klippa. Stackars barn!

 Lite konstig i håret. :-D

 Men med lite fix så blev han så här fin.

Båda barnen fick hoppa i badet sen för Edvin drog sig i håret med handen full av mat. Han är snorig nu och äter så där. Och när vi inte vill äta så slår vi gärna till skeden. Och jäklar så snabb han är.



Födelsedag, kalas

Vilken flitig liten myra jag känner mig som!

I söndags var det äntligen dags för min lilla stumpa att fylla år. Fattat att det redan är 4 år sen man låg på BB och myste. Hon fick öppna sina paket i vår säng men jag fick inte sjunga. Det lät väl för illa. :-D

Hon fick en gitarr som hon blev så glad över, ritset att ha i bilen, barbapappa bok, ritblock, Rorrifilm och en käpphäst. Eller häst på pinne som hon säger. :-D

 Läser nya boken med Barbapappa


 En egen häst på pinne

 Sveriges nästa Idol! Hon visste previs hur hon skulle hålla och det låter faktiskt riktigt bra ibland när hon spelar.

Sen var det dags för kalas på Lekborgen i Borås. Hon har tjatat och längtat efter det hela veckan så hon var ju uppe i tusen varv när kalaset började. Hon hade bjudit tre kompisar från dagis och Ronja och Eliva. Och det kändes precis lagom med 5 stycken. Och de lekte riktigt bra faktiskt. De fick korv och glass och se lekte de igen.

Så det var trötta och svettiga barn som verkade riktigt nöjda när kalaset var slut. Och Elin var så nöjd med sina presenter. Hon leker med sin kassaapparat hon fick. Eller kassapirat säger hon. :-D
Och hunden i bur går hon omkring med.

 Busar i bollhavet

 Fort går det!!!

 Full fart




Oj vad veckan gick fort

Jag har tänkt varje dag att jag skriver imån och vips så gick hela veckan. :-D

I onsdags var vi hemma hos en av de goa mammor jag träffat här i Svaneholm. Vi bakade pepparkakor och myste. Jag är överlycklig att jag äntligen träffat och fått vänner här ute.

I torsdags var det julpyssel på öppna förskolan i Svaneholm. Vi gjorde smällkarameller och la godis i.
Sen på kvällen var det avslutning på Elins gymnastik. Mormor, Morfar, Fredde och Farmor kom och kollade när vi sprang omkring och sen gick hinderbanan. Elin tyckte det var jättekul att de kollade och spexade och hade sig. Sen fikade vi och alla barnen fick ett diplom. Elin vägrade att gå fram.

I fredags hade jag bil för Daniel var hemma sjuk. Sån lyx att ha bil när man ska iväg. Vi åkte till stan och träffade mormor och Fredde. Det blev lunch på stan och Elin fick köpa en sak på BR för pengar hon fått.

Lämnade in Daniels mobil som krånglar igen. Och jag blev sugen på en ny... en Iphone kanske??

Sen åkte vi upp till Sagaforms utförsäljning och träffade Jessica lite grann och hittade massa roliga saker. Innan vi åkte hem till pappa igen.

Igår trotsade jag två stora rädslor.  Köra i göteborg och parkera i parkeringshus

JAg körde själv till Göteborg och skulle parkera vid liseberg. La mig i fel fil och trodde jag kunde svänga över till lisebergsgaraget. Kunde ju kanske kollat på skyltar men jag hade fullt upp med att köra ju. :-D

Så det var bara att fortsätta rakt fram bland alla bilar. Puh köra bort till Scandinavium och kolla där. Fanns ingen parkering där heller. Var ju hockey samtidigt så klart. Ringde min bror och kollade var vi skulle ta vägen. Vi kollade ett annat garage som också var fullt. Till slut kom vi alla fall bort till Ullevigaraget och där fick vi plats.

In till Liseberg var det LÅNG kö och MASSA folk. Men mysigt ändå som tur är. Elin hade tur och vann två gånger på leksakshjulet och i fiskdammen. Så hon var nästan nöjd. Hon såg en kille med en mjukishäst. En sån ville hon ju ha.

Hon åkte farfarsbilar med morfar och karusell med mormor. När Fredde  och Maria kom fick Elin en ny Idol. Hon skulle bara åka och vara med Maria. Så nu har Fredde konkurens. hihi

Elin hjälpte Fredde att vinna stjärnvinst på Centerhjulet. Bara 4.2 kilo center.

Sen var det ju nästa problem. Hitta hem från garaget. Men som tur var kom fredde och lotsade mig och det var ju ganska lätt bara man kom ut och såg skyltarna. :-D

Så jag är rätt stolt att jag klarat detta. Så nu kanske jag vågar köra mer i göteborg. En egen bil hade ju inte vart fel.

Idag är det födelsedagskalas för min stora tjej som fyller 4 år idag.
Nu ska vi väcka pappa och öppna paket. Sen är det kalas på lekborgen.

Dax att tävla lite



Jag tävlar hos http://www.alltforforaldrar.se/etthustilloss/2009/december/vinn-presentkort-pa-barninredning.html#comment

Gå in och tävla du också!

Jättefina saker!

Så var det december

Jaha så har vi gått ini december och julen närmar sig med stormsteg. Inte mig emot för jag älskar julen.

Idag är det ju äntligen lite kallt istället för allt regnande men jag vill ha SNÖ!!! Så man kan gå ut och åka pulka. Men det kommer väl det också. Det här klimathotet de pratar om gör väl att vi får snö i mars.

I söndags var det kalas och Elin var så nöjd med sina presenter. Hon fick två spel, pussel, lite kläder, hästar och små hinder till. En bok om flygplatsen av fredde så hon vet hur han jobbar.

Fast de glömde att visa hur man kollar på tv och har en dator framför sig. ;-)

Maten gick åt som smör och det tar jag som en komplimang att det smakade bra. Tacopaj och Quiche Lorreine paj blev det. Gott var det. Och sen Grodtårta. Så alla var nog mätta och belåtna.

På söndag är det dags för barnkalas och det är så skönt att inte ha det här hemma känner jag.

Idag blev det en träff i stan med jess och de goa barnen Ronja och Vinnie. Lite mat och fika är ju aldrig fel.

Imån blir det en tur till Coop och handla lite smått. Kanske drömma och kolla på ny bil också. För jag vill ha en EGEN BIL!!!!! Är jobbigt att kunna köra nu men inte ha någon bil utan måste ta bussen för att ta bilen. Känns tokigt.

 sötisar!

 Spel och pussel

 Tur att man kan sitta i vardagsrummet när köket är för litet


 Elin tyckte tårtan var rolig

RSS 2.0