När kommer sommaren??

Nu är jag så förbannat trött på det här tråkiga vädret. Jag är värdelös på att vara ute om det inte är varmt och sol. Så det blir mest att man är inne hela dagarna. Och med Elin som vill göra saker hela tiden eller titta på filmer från morgon till kväll och Edvin som behöver mat och sova och också gärna blir aktiverad hela tiden.

Så vi har jättekul!!! Verkligen!!! Jag och Elin går inte alls varandra på nerverna efter en dag inne. Så nu är det bara pappa som gäller för Elin. Om man frågar vem hennes bästa vän är så svarar hon Pappa så klart. Jag kommer typ sist. Får påminna henne om mig. Fast jag tar hellre det och hon har en bra relation till sin pappa. Han är ju borta en del så jag är bara glad hon vill vara med honom så mycket. Klart att hon blir trött på mig som hon går hemma med hela dagarna. Så snart blir det nog dagis igen. Om vi får fast vi är hemma båda två och jag har semester.
Edvin gillar också sin pappa. Ler med hela ansiktet så fort han får syn på sin pappa.

Idag trotsade vi regnet för att åka in till stan och handla lite. Köpte skjorta och shorts på Dressman för Daniels presentkort han fick när han fyllde år. Sen åt vi korv som vanligt vid Eko. Elin är stammis där. Hon får gå fram själv och köpa korv. Tycker det är viktigt att hon vågar och kan be om saker och lär sig att handla.

Sen fikade vi på City. Vi har namnsdag idag jag och Elin. Helena heter jag i andra namn.
Så imorse fick Elin tre paket. Ett av mormor med fyra i rad. Och av mig och Daniel. Lego bil och gubbar.
Så i eftermiddags byggde vi ihop bilen och gubbarna. Så ritade jag en väg och parkering. Hon satt faktiskt nästan en timme och lekte. Helt otroligt.

 Många bilar blev det.

Elin har tagit närbild på Bärgarn

Gott med majskrok

Imån ska det äntligen bli lite varmare igen. Så mamma och pappa kommer hit så jag kan klippa gräset och duscha i lugn och ro.


Gräsänka igen

Jaha så var man själv några dagar igen. Fast den här gången är jag hemma hela tiden. Förra gången åkte jag till mamma.
Än så länge är det helt okej att vara själv. Man lär sig ganska snabbt vad man inte ska ge sig på. Och mat får bli något som går ganska snabbt att äta. Tur att Elin älskar makaroner eller spagetti och köttbullar.

Idag åkte vi in till stan för att träffa mormor efter att Daniel åkt iväg imorse. Vi behövde komma hemifrån lite.
Edvin fick äta  riktig mat på stan och det gick väl så där. Stackarn var jättehungrig så han bara skrek. Till slut fick jag i honom några skedar så han lugnade ner sig och han fick sitta i mitt knä. Men mat över hela honom och mina händer. Så det får nog vänta lite till innan han får äta mat på stan igen. Men som sagt man måste ju prova.

Elin och jag har namnsdag imorgon så Elin fick paket av sin underbara mormor. På kappahl fyndade hon massa kläder till Elin så nu har hon fler fina kläder. Sån tur att mina barn har en sån snäll och underbar mormor. Och jag såna underbara föräldrar. Undrar många gånger vad jag skulle göra utan dom.

Imån får det bli en liten tur till stan och handla lite mat inför helgen. Måste lyxa till det lite när vi är själva. :-D

Edvin sover äntligen som han brukar. Igår somnade han vid halv åtta. Sov hela natten till tjugo i sju. Bara vaknat till två gånger men fått nappen och somnat om på sin kudde. Så skönt att äntligen få sova ordentligt. Man märker hur mycket det gör att få sova en natt bara. Än har han inte vaknat ikväll heller.

Nu ska jag gå och slå in paket till min lilla stumpa. Namnsdag måste firas ordentligt.

Ångest

Så var det slutet på månaden och dax att betala räkningar igen. Jag HATAR!!!
Varje månad är ren ångest tills räkningar är betalda. Har vi pengar över? Kan vi köpa något? Kan vi göra något kul?
Man blir inte rik på att skaffa barn. Tur att de ger så mycket kärlek att det är värt det. Men det är så jobbigt.

Tänk om man kunde vinna lite pengar. Några hundra tusen hade räddat mitt liv just nu. Jag skulle behöva börja jobba en helg i månaden efter sommaren. Men jag VILL inte. Jag får ångest, panik, ont i magen bara att tänka på att behöva gå till jobbet och jobba.

Edvin vill inte sova! Bara om jag bär omkring på honom. Pappa funkar inte alls.
Mamma rules!! :-D

Fast klockan tre på natten är det inte så roligt. Så jag får väl gå upp och se till så han somnar. Så jag får sova sen.

Kalas

Igår var vi på Rådgårdsvik och 1års kalas.

Vi hade verkligen tur med vädret. Soligt och precis lagom varmt. Deras hus ligger upp på ett berg så det bli varmt och skönt där.
Vi var många i den lills stugan men vi fick plats. Tur att några kunde sitta ute. Vi åt supergod smörgårstårta. Mums!

Det är alltid så kul när kan träffas alla kusiner och barn. Nu är Edvin yngst och Bella äldst. Hon är redan tonåring. Tiden går ju så fort. Snart är väl mina ungar odrägliga tonåringar också.

 Fina sofia



Idag blev det en tur till Knalleland. Edvin behöver nya pyjamas. Han är lite mellan storlekar och då är det så svårt att hitta tycker jag. 74/80 försvinner han ju i men 62/68 är på gränsen till för litet. Så det får bara bli pyjamas från H&M.
Elin fick så häftiga byxor från Lindex.

<a href="http://www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=3984762&styleid=3984760&path=3403475;3215210;3232580;3456311;111365"><img src="http://www.lindex.com/Archive/ProductImages/S0000006215310_F_W30_090716144935.jpg" alt="Lindex Shop Online - Hängslebyxa" border="0" /></a>

Hon fick prova dom och skulle så klart ha dom på sig med en gång. Men hon behövde en större storlek så jag fick bråka av henne dom och lämna henne på golvet surandes för att köpa byxorna så hon kunde ha dom på sig med en gång.

Edvin har idag ätit sin första hela måltid med riktig mat. Lite mer än en halv burk och sen lite frukt efter. Han gapar och är så duktig så. Mat över hela ansiktet men det hör ju till.

 Gott med mat


Edvin har kommit in i en period då han inte vill somna i sin säng fast han är jättetrött. Så jag får hålla honom i famnen och lägga en filt över huvudet och vagga och gå omkring för att han ska somna. Han vill vara nära sin mamma så klart. Visst är det mysigt att kramas så men han blir ju inte lättare direkt.
Men på morgonen är han ofta glad. Speciellt när vi ligger ner vid fötterna och pratar med hundarna. Eller så ligger han tvärs över och sparkar på väggen.

Imån ska Elin och Daniel åka till Mantorp och kolla på dragracing. Så jag och Edvin är själva hela dan. Hoppas det är väder så ska vi gå en riktig långpromenad. Äta pizza till lunch kanske hade varit något. Sällskap hade vart kul också faktiskt.

Så är någon sugen att komma till Viskafors och äta pizza imån hojta till. :-D

Regn Regn Regn

Fy vilket tråkigt väder vi har. Vet inte vad vi vill hitta på. Badhuset lär vara fullt med folk så dit vill vi inte. Så det bli väl att vara hemma idag. Måste börja städa. Ser ut som sju svåra år i hela huset. Dammigt och katthår på golvet.
Lite skit rensar magen eller vad säger man?? :-D
Sen tror jag att barn blir mindre sjuka om man har lite skit hemma. Kliniskt rent tror jag inte hjälper någon.

Igår hade jag besök av en gammal och kär vän från bollebygd och hennes son. Det var några år sen vi sågs sist så vi hade massor att prata om. Många minnen delar vi också. En sommar som aldrig kommer att glömmas.
Elin och Leo lekte riktigt bra. Två starka viljor men det gick bra.

Synd bara att tiden går så fort när man sitter och pratar och att vi inte bor närmare varandra. Men internet är en riktigt bra uppfinning kom vi fram till. Vad skulle man göra utan mobil och internet?? Förmodligen inte ha kontakt med så många. För har man barn jobb och hus så hinner man inte ha den kontakten man skulle vilja med alla. Då är ett sms eller en blogg ett perfekt sätt att ha kontakt.

Jag älskar att skicka sms. Tur att jag får skicka obegränsat med mitt abbonemang. :-D

Nu vaknade Edvin för lite mat sen blir det en sväng till Skene Järn och köpa en spade och murblock.

Imån bär det av till rådgårdsvik och 1års kalas.

Så var lugnet över

Jaha så var lugnet förbi och Daniel och Elin är hemma igen. Men skönt att ha min lilla stumpa hemma igen.
Jag och Edvin har haft det underbart hos mormor och blivit ompysslade av min underbara mamma.
Jag längtar efter att få bo i Bollebygd varje gång jag är hemma. Men det förblir en dröm tyvärr.

Hon har haft det så bra och fått njuta av att få all uppmärksamhet. Hon har åkt båt och fiskat. På sitt lilla metspö jag köpte i en leksaksaffär fick hon två abborrar. Hon har badat och plaskat. Så det hade verkligen tur med vädret.

I lördags var de bydag i Hillersboda så Elin och pappa fick åka hölass genom byn. Sen hade farfar gett Elin massa blåbär och sen en egen skål med chips. Och det var ju inte riktigt bra eftersom vi inte låtit henne äta chips innan. Vi vill vänta så länge det går med chips och godis. Och hittils har det gått.
Och det resulterade så klart i att hon på kvällen kräktes på golvet.  Kan ju hoppas att hon inte vill ha chips på ett tag.

Hemma igen visade Elin att hennes härliga humör och utbrott inte är ett minne blott. Krig vid maten som vanligt och härliga diskussioner. Underbart.

Och min sambo är jag inte glad på nu heller.

På lördag är vi bjudna till mina kusiners landställe för att mitt kusinbarn fyller 1 år och vi brukar alltid träffas när min kusin som bor i i Italien är hemma på sommaren.  Men Daniel har massa att göra hemma som han inte fått tummen ut hittils att börja med så han vill inte åka utan säger att han måste greja hemma. Men på söndan går det bra att åka till Mantorp på dragrace. Och det gick bra att åka en långhelg till Falun för att fiska. 
 Och jag kan ju inte köra dit själv så det blir för mycket krångel om vi ska åka med mamma och pappa. Jag vägrar vara till besvär för att jag inte har körkort.

Jag vet att jag är för snäll men jag orkar inte ta diskussionen för jag vet att jag aldrig vinner den. Och det slutar bara med att jag har en sambo som är surare än ättika för något jag borde vara sur för. Så funkar det här.

Ibland undrar jag varför man har en karl för. Vore inte livet mycket enklare utan dessa envisa egoistiska karlar? 

Kan någon ge mig ett bra svar för just nu har jag inget själv.

 Elin och faster Frida på väg ut med båten

 Elins första fisk!

 Det ska börjas i tid!

Liseberg

Så var gubben borta igen och nu tog han Elin med sig. Och mormor fick mig och Edvin i utbyte mot morfar som följde med Daniel i Elin.

De åkte till Falun igår för att fiska. Elin har frågat hela veckan efter farfar och när hon ska fiska. Köpte ett litet metspö och en hov till henne för några veckor sen. Och idag hade hon fått två aborrar med sitt lilla spö. Roligt att hon fick fisk. Men så klart undrade hon sen hela tiden vart fisken var. För hon skulle ju ha fisk hela tiden. Goa Unge

Så hon har det toppen med all uppmärksamhet på henne. Ingen lillebror som ska ha mat och passas upp. Så skönt för henne att få åka iväg.
Och det är faktiskt skönt att kunna njuta av Edvin utan att Elin ska tjata om allt hela tiden. Tänkte igår att  det var så tyst och dan gick så långsamt. Även om man älskar sina barn så är det skönt att ibland få koppla av från varandra. Det tycker nog både barn och föräldrar faktiskt. Eftersom Daniel är borta så mycket så blir det ju att jag och Elin tröttnar på varandra till slut och då blir det bråk. Man orkar inte hela tiden.

Önskar att jag och Elin kunde hitta på något kul sen. Blir ju lättare när jag har körkort också.

Idag åkte jag och mamma till Liseberg. Min bror mötte vi i Götet. Strålande sol och massa folk men det gick bra att gå omkring ändå. Vi skulle ändå inte åka något. En femkamp blev det som tyvärr min bror vann.

Jag försökte vinna en stor väska med chips till daniel men det blev bara 3 påsar. Mamma vann stjärnvinst Marabou mjölkchoklad. När vi åker dit i slutet av sommaren med Elin ska jag vinna stjänrvinst på gott och blandat tänkte jag. :-D

Imån tänkte vi bli rika på hästarna!

Snart själv igen....

Igår kom min älskling hem tidigare än jag trott. Trodde de skulle komma hem på sena eftermiddan men klockan nio kom en skitig trött mekaniker hem. Efter att ha kramat en lycklig Elin tog han första duschen sen i onsdags. Finns inte alltid tid eller möjlighet till dusch under tävling. Tur att alla gubbar är lika smutsiga.

Efter frukost åkte vi till stan och handlade flytvästar till Elin och Daniel. På torsdag åker de till Falun för att fiska lite tillsammans med morfar.

Vi handlade lite mat men bestämde att pizza på kvällen fick det bli. Orkade inte laga mat. Trött efter helgens bravader båda två.

Idag har vi klippt gräset och städat bilen. Edvin har fått byta till större stolen i bilen. DÅ kunde vi sätta den bak så nu kan jag ut och övningsköra igen. Så imån när vi ska till sjukgymnasten är det jag som kör. Kan behövas om det ska bli något körkort innan jag är gammal. Orka sätta sig med teorin bara.

Så på torsdag blir jag och Edvin själva. Då ska jag njut av att bara ha ett barn att ta hand om och mysa med. Åker till mamma på fredag så ska vi till Liseberg.

Borta bra men hemma bäst

Morfar och Fred åkte vid åtta till banan han skulle köra på. Vi skulle ansluta vid lunch. Så för att hittapå något åkte vi till Mariebergs Centrum. Ett jättestort shoppingcentrum inomhus som verkade helt nybyggt.

Jag fyndade lite på Polarna och Pyrets Rea. En body till Edvin och en tröja till Elin. Alltid kul att köpa något man inte kan köpa i Borås. Sen gick vi för att äta lunch. Edvin var då så klart jättehungrig och skrek en del. Han skulle få majspure. men han var så arg så jag fick värma ersättning. Men han åt mer än en halv burk med majspure och 100 ersättning.

Vid bordet jämte satt 5 personer och bara stirrade på oss. Inte så diskret heller utan som ett gäng fågelholkar. Jag blir så förbannad på sånt. Så jag höll på att fråga om det var något problem! Är så ofta man får blickar för att man ger honom med flaska. Blir så förbannad.

Sen skulle vi följa GPS:en till Karlskoga. Men den visade fel så vi åkte några mil åt fel håll. Ett litet , var fel.

Men till slut kom vi fram för att se Fredde köra två sista varven med Formel 3 bilen. Se körde han gokart. Matstopp på Rattugglan igen för oss allihop. En trött och grinig Edvin som blev hungrig gjorde igen att några satt och glodde. Grrrrr!!!!

Tio ungefär var vi hemma och nu ska jag stupa i sänge så jag orkar tvätta och plocka iordning allt imån. Och om det är fint väder städa bilen så Daniel blir glad när han kommer hem.
Han borde vara hemma imån kväll. Det har gått bra för dom. Kval 6:a i första tävlingen är riktigt bra. Så nästa tävling tror jag att de är med i final. Till hösten får vi se allt på TV 4.

Godnatt!

 Jobbigt att köra!

Örebro

Äntligen hemma efter en rolig men jobbig helg.

I fredags kom min kära bror och hämtade mig och barn med all packning. Gud så mycket saker man behöver ha med sig bara för två nätter. Det är kläder, mat, blöjor, toalettsaker och tusen saker till.
Och då glömde jag så klart en massa. Typ byxor till mig och Elin. Tur att vädret var hyfsat ändå.

Efter en god grillmiddag fick vi barnen i säng så vi kunde spela vårt kortspel vi alltid spelat. Storspelet kallar vi det.

I lördags skulle vi komit iväg vid tio men olika orsaker försenade oss men till slut kom vi iväg. Matstopp i Mariestad på rattugglan för oss allihop och inköp av GODIS!!! Det fanns 600 sorter så man det var nästan svårt att hitta det man tyckte om. :-D

Vid fyra tiden var vi framme på hotellet. Vi hade tänkt åk ner till centrum och spelat minigolf men regnet vräkte ner så vi tog ett dopp i den iskalla poolen. Fy så kallt det var. Elin badade men frös så hon skakade. Det märktes att hon spände sig i vattnet. Så hon blev nog lite rädd när hon hamnade under vattnet hemma för några veckor sen. Så det blir en tur till badhuset snart så hon kommer över det fort.

Efter dusch så gick vi till restaurangen för att äta lite. Jättegod mat som jag till slut fick äta efter att Edvin fått mat och somnat i vagnen. Pygmeätar Elin åt lite av sin mat. Tur att den var billig. Mina älskade föräldrar bjöd på maten. Underbara är dom alltid!!

Sen skulle vi gå till mormor och morfars rum så att Elin kunde somna i sängen när hon kollade på film. Edvin sov så gott i vagnen. Tills vi kom in på rummet. Då tyckte han att sova behöver väl inte jag mer! Så han var vaken en bra stund och Elin somnade inte. Vi spelade Storspelet igen. Jag vann!!!

Tillslut fick jag gå ut med Edvin så han somnade. Så jag och fred gick ner i lobbyn för att kolla lite dator. Men där satt en snorunge och pratade på MSN. Efter en halvtimme fick jag be honom att bli klar snart. Edvin somnade väl vid halv elva och Elin kvart i elva.Då borde de ju sova länge. Men inte ¨då. Flera gånger under natten har han vaknat och bökat och gnällt. Vid tjugo över fem fick han mat och då ville väl inte han somna om. Så jag la han i vagnen och gick ner och satt mig vid datorn halv sex så fred fick sova lite till. Han som skulle upp tidigt och köra och allt.

 Edvin kollar på Nicke Nyfiken

 Edvin sov nästan hela vägen till Örebro. Vaknade bara för matpaus.

 Elin kollar på film i sin nya bärbara DVD som vi köpt. Var perfekt att ha i bilen. Hon satt som ett ljus hela vägen.

 Diskställ på toaletten. vad gör man inte när man måste diska.

Minnen

Kom att tänka på min underbara farfar Harry tidigare. Jag är så ledsen att han inte fick träffa mina barn. Han hade älskat Elin för hon påminner så mycket om mig när jag var liten. Han var verkligen en riktig drömfarfar. Jag och min bror fick i princip allt vi pekade på.  Farmor är så klart också jättesnäll men farfar kunde man få att säga ja till nästan allt. och farmor skällde. :-D

Något jag känner igen idag när Elin är med Morfar. Så det ligger i generna. Så Elin och Edvin har verkligen de bästa mormor och morfar man kan tänka sig. Men saknaden efter att de aldrig får träffa gammlafarfar är tung. Därför känns det bra att Edvin alla fall har hans namn så att han alltid finns med.

När jag gick i skolan och var i biblioteket tyckte jag alltid att det var så kul att det fanns en författare som hette Harry Martinsson. Så jag brukade skojja att det var min farfar.

Jag som liten skitunge. Livet ser rätt soft ut.

Gräsänka

Så var man ensam några dagar då.

Daniel åkte igår kväll vid sju tiden. Enda fördelen med att han är borta är att man inte går och väntar hela dan på att han ska komma hem. Annars går man när klockan börjar närma sig fyra och väntar på att han snart kommer hem.

Edvin ville inte alls somna igår kväll. Vissa kvällar är han helt hopplös att få att sova. Vet inte om han inte riktigt trivs med att ligga i sängen när den är nere i botten. Men så vild som han är behövs det. Ofta när jag kommer in och han inte vill sova ligger han tvärs över sängen och sparkar i väggen eller har fötterna utanför.

Kollade på film med Elin när hon var liten härrom dan. Så ringde jag mamma samtidigt som jag kollade. Då "pratade" Elin med sin pappa på filmen. Nu hörde jag Edvin säger hon då. Men Nä. Det var Elin som lät precis som Edvin.
Det var sjukt hur lika de lät på rösten. Kommer ihåg att vi lyssnade på band med mig när jag var liten och det lär precis som Elin då. Skumt att de kan låta så lika. Och att man glömmer så fort.

Vi var en snabbis i stan och handlade idag också. Bussarna går bara varannan timme så kommer man in och vill åka med nästa buss har man 50 minuter på sig. Men vi hann som tur va. Återigen det där jävla körkortet. Ibland har man lust att ta bilen ändå. Hur stor är risken att bli stannad?? Ser ju aldrig några poliser ute ändå. Men bara därför råkar man säkert på en.

Imån kommer min bror och hämtar oss så sover vi allihop i Bollebygd. Jag kommer igen får en enorm längtan att flytta hem igen. Bo nära kompisar och familj. Kunna få lite avlastning. Men några miljoner på banken fattas och en sambo som vill flytta. Får vinna riktigt mycket så jag kan locka med stort garage och många bilar.

Edvin har hittat sina fötter!! Tycker det är så gulligt när små bebisar ligger och håller i fötterna.

 Öh pratar du med mig??

Badgalen

 Goa fötter!!

Ny frisyr!

Äntligen fick jag klippt mig. Känns ungefär 10 kilo lättare på huvudet. Klippte runt 15 cm på längden och sen upp det där bak så jag kan få volym.
Ska ta en bättre bild imån men här får ni en liten titt.



Sen åkte jag och Elin till Knalleland för att äta Korv vid Eko. Sist vi var där åt Elin 3 korvar och ett bröd. HOn fick gå fram själv och köpa, Tycker det är nyttigt att hon får lära sig det.
Men då beställer hon tre korvar! Inte en kokt med dricka som jag sa åt henne. hihi

Fick snabbt gå fram och ändra. Men hon åt faktiskt en korv till. Så två korv med bröd. Ibland äter hon som en häst.

Sen gick vi runt lite på EKo innan vi köpte glass. Handlade på City och skulle åka hem tjugo i två tänkte jag. Nähä då hade jag tänkt fel med en timme. Så vi fick åka till Daniels jobb och lämna mjölken och köttet vi köpt så inte det blev dåligt. SOm han så klart glömde sen ändå...

Imån åker han till Piteå och kommer hem på tisdag. För att på torsdan åka med Elin och morfar till Falun och fiska.

Tur att vi ska till Örebro på lördag för att se när min bror får testa att köra bil fort på bana.

Måste göra något åt mina fötter också. De kliar och är så torra. Tårna kliar och huden spricker. Får små blåsor som kliar så jag blir tokig. Speciellt när jag blivit varm i skorna.

Nu blir det sängen.

Bättre sent än aldrig

Fy så dålig jag är på att orka skriva på kvällarna.

I lördags var vi alla fall på Nordens Ark. Där finns lite annorluda djur än man ser i Borås tex. Vi fick se fjälluggla, Berguv, Amurtiger, Snöleopard, vargar och några till. Det var mycket att gå och Elin var jätteduktig. Edvin tyckte inte alls det var kul att sitta i vagnen trots att jag tagit sittdelen för att han skulle komma upp och se lite. Fick bära honom en bit.

När vi kände oss färdiga åkte vi in till Hunnebostrand för att äta mat. Vilket underbart ställe. Jag skulle lätt kunna bo i skärgården. Vi åt på ett nytt ställe som hette Olgas Veranda. Supertrevlig personal och en av de godaste pizzorna jag ätit.
Elin ville ha hamburgare så han var så snäll att han gick ner och fixade en. Gratis dessutom. Tur det eftersom hon bara åt upp halva. Envisa unge



Efter maten gick vi en sväng mot badplatsen. Elin valde så klart att göra sig av med maten med en gång så vi fick gå upp på en klippa och byta på henne. Jättekul att få klätta i berg tyckte Elin.
Efter glass var vi trötta och belåtna. Elin somnade efter bara några minuter och sov hela vägen hem. Edvin ville inte alls utan tyckte också det var bra att göra sig av med maten. Så det var bara att stanna vid vägen och byta på han.

Sen somnade han en liten stund bara tills vi kom till Bollebygd för återlämnaden av GPS och lite kaffe. Men sen somnade han innan vi var ute på motorvägen.

Söndagen var lugn. Daniel var i garaget och mekade hela dan så vi var hemma och tog det lugnt. Städade lite i köket och vardagsrummet. Tvättade tre maskiner tvätt.

Idag har vi också tagit det lugnt. Tvättat igen. Bytt body på kräkEdvin 6 gånger.

Imån ska jag klippa mig!! Äntligen!!! Tror jag ska göra något drastiskt.

Edvin ser alltid så rolig ut när man kommer in och han har sovit. Sträcker och håller på.

 Elin i sin nya fina sommarfrisyr. Kanske skulle klippa mig likadant.....

Det är ju dumt att ligga på täcket

Tänkte ta en fin bild på Edvin i soffan. Fick man för det!

Mina fina goa underbara barn. Tur att de ger så mycket kärlek att man står ut med Elins utbrott och envisa tjat.

Varmt i hjärnan!

Jag blir alldeles matt i hjärnan i den här värmen. Orkar inte göra nånting. Glömmer att blogga också.

Skulle klippt mig i torsdags trodde ja. Men när jag kommer till min frisör skulle jag vart där i tisdags. Nä idag var jag säker på. Så klart hade han ingen tid innan tisdag. Så jag får stå ut med mitt långa hår några dagar till.

Elin var också långhårig så henne letade vi upp ett ställe att klippa sig på. Hon blev jättefin. Men envisa Elin skulle så klart sitta i mitt knä och klippa sig. Och Edvin som sov så sött vaknade så klart precis lagom. Så elin i knät och Edvin som skrek i vagnen jämte. Roligt nästan jämt.

I går var vi på djurparken med Karin och Eliva. Vi han komma dit och grilla korv när det började åska väldigt högt jämte oss. Ett smäll var precis som om något skjutit ett gevär jämte oss.
Det började droppa lite så vi gick snabbt bort till Knalleland innan det kom mer regn. Och jäklar vad det regnade. Blev översvämming utanför dörren så det rann i in entren vid bollhavet.
Tur att barnen var nöjda ändå med att få busa i bollhavet.

Sen gick vi till Daniel och åkte ner till K-rauta för att köpa dörr till garaget vi ska täppa igen.

Idag har vi vart på Nordens Ark utanför Hunnebostrand. Jättekul. Skriver och lägger in bilder imån.

Nu ska jag se vad mina tradera aktioner sluta på.


RSS 2.0