Försäkringskassan??

Daniel skulle anmäla en föräldrardag 5 maj och gjorde det några dagar efter. Då måste man ange varför man anmäler sent. Känns ganska löjligt ibland så han blev lite irriterad och skrev Kiss my ass.

Igår fick vi brev från Fk att de beslutat att inte betala upp någon föräldrarpenning för att Kiss my ass inte är en godtagbar anledning.

Kanske lite dumt att Daniel att skriva så men att de orkar att lägga ner energi och resurser på det. Så vi skiter nog i att bestrida den dan.


Barn gratis någon??

Åh vilken härlig dag vi haft idag....

Dagen började bra med att Elin åt bra med frukost innan dagis och gnällde bara lite när vi gick dit att hon inte orkar. Nu vet hon att hon måste gå till Frille innan hon får sitta på mina axlar. Så det funkar.

När jag hämtat henne på dagis började tjatet. Mamma!! glass, jag är varm......orkar inte gå!!!
Vädret idag har ju minst sagt vart tryckande. Så kvalmigt och äckligt. Varje steg gjorde att svetten rann.

Vi packade och gick ner till stranden. Glömde så klart hennes simkuddar och spann och spade. Och min stol. Men det fick gå bra. Först ville hon inte doppa sig utan sprang mest vid kanten. Sen kom en tjej på dagis och då gick det bättre. De gick ut till bryggan och upp för stegen. Elin hade vatten till armhålan ungefär så det gick bra. Så stod de vid kanten av bryggan och pratade med tjejens mamma, jag satt vid början av bryggan med Edvin.

Rätt som det var så försvann Elin under vattnet. Hon halkade. Som tur var satt ju dom precis där. Men man fattar ju först inte vad som händer. Det gick bra som tur var. Hon fick en liten kallsup bara och efter 1 minut var hon i igen. Då fick hon låna tjejens badring. Så nästa gång får jag inte glömma simkuddar. Är ju lite svårt  att ha full koll när man ska ha Edvin också. Mycket att hålla reda på.
Solen gick i moln så Elin frös så vi gick hem. Då kom solen så klart tillbaka och jäklar så tungt i luften det var. Svettades som en övergödd padda.

Och Elin tjatade om film, glass, mat, tv, bada och allt möjligt. jobbigast är att hon frågar flera gånger fast hon får samma svar. Då blir jag irriterad till slut. Är väl dumt kanske men jag orkar inte med tjatet.
Så vi hade några härliga duster. Precis vad jag behövde i värmen.

Trodde det skulle börja regna och åska men det gick runt oss. Så jag tippade upp vatten i Elins andra pool så hon fick plaska lite. Sen åkte båda barnen i badkaret innan det var dags för sängen.

Nästa vecka ska det bli regn och lite svalare väder. Riktigt skönt faktiskt. Man orkar ingenting i den här värmen och Edvin är helt prickig av värmeutslag. Vi tänkte åka till Skara Sommarland på lördag men så klart visar dom regn då.

Får man klaga på värmen?

Blir dåligt med bloggandet i värmen. Man orkar inte göra något.

Igår hade vi besök av Ronja, Vincent och Jessica. Tjejerna lekte och hoppade i poolen som galningar. Elin blev lite röd om sin lilla rumpa trots smörjningar. Vi grillade korv till lunch och hade det jättemysigt.

 Full fart. Svårt att få de att fastna på bild. :-D

 Edvin njöt av att ligga utan kläder i sitt strandtält. Perfekt skyddad från solen hela dan.

Idag hade vi kalas för Daniel som fyllde år i torsdags. Morbror och mormor kom vid ett tiden för att sola och bada lite. Elin fick både pappa och morbror att slänga sig i poolen.

Sen kom farmor, Faster Emma, Micke, och farbror Johan. Vi grillade och hade färskpotatis till. Nästan all mat tog slut så det var precis att Morfar fick när han kom efter jobbet.
Till efterrätt blev det kladdkaka med jordgubbar och grädde. Elin åt två bitar kött och tre små bitar kladdkaka. Så hon var mätt sen. Och somnade som en stock.
Daniel fick en jättefin fotogen lampa att hänga i taket på altanen, en hängmatta och en kikare. Så nu kan han ligga i hängmattan och kolla på fåglar.

Elin har bränt sig lite rumpan idag också. Så imån får jag åka och köpa högre solskydd till hennes lilla rumpa och axlar. Tänkte ta en vilodag från solen och åka till djurparken. Men Elin ville inte så vi får väl om hon ändrat sig när hon sovit.

 Full fart ner i poolen

 Edvin blir alltid glad när han ser sin syster.

 Kullerbytta ner i poolen

varmt!

Vilken underbar värme vi har. Man ska inte klaga men visst går man och pustar och stönar över hur varmt det är. När man gått och klagat innan över att värmen aldrig kommer. Så nu tänker jag inte klaga över värmen men vara lite lagom missnöjd ibland bara. :-D
Hoppas det blir varmt i vattnet snart så man kan bada bara. Om jag vågar visa min vackra kropp. Hua!!

Igår var Karin och Eliva här för lite plask i poolen. Skulle blåst upp Elins stora pool med rutschkana i. Men kom på att den var sönder och jag inte hunnit laga den. Så det fick bli den lilla poolen jag köpt till Edvin.

 Finns det hjärterum så finns det...

Edvin fick ligg på en filt i skuggan. Han tyckte det var så skönt att ligga ute och vara utan kläder. Tänkte köpa badbyxor till honom så han kan vara utan blöja. Kissar han så torkar det ju fort.

 Så skönt att ligga ute.

Idag hade jag dubbellektion så Elin och Edvin fick vara med mormor och morbror i Stadsparken och busa lite.
Gick väl bra idag också men jag tycker det är mycket att hålla reda på när man kör i stan. Det handlar väl mest om att bli van. så vi behöver dumpa våra barn några timmar så vi kan köpa omkring lite.

Imån ska jag köra igen men då ska Daniel sluta vid lunch så han kan ha dom. Han fyller ett år närmare gubbe imån.
Så en lunch på stan blir perfekt. På söndag är det kalas. Vi har ju tur med vädret. Synd bara att det blir så förbaskat varmt i våran pensionärskuvös. Hade vart skönt att sitta ute i skuggan. Men öppna fönster och fläkten på högsta så blir det nog bra.

Nu blir det vika lite tvätt innnan jag stupar i sängen.


Ullared!

Midsommarafton blev jättetrevlig med goda vänner. Barnen busade och stökade fram massa leksaker. Kvällen gick som vanligt alldeles för fort. Elin älskar att vara där speciellt sen de köpte studsmatta. Sen har de en bra mur man kan hoppa från.

 Elin hoppade många gånger. Ibland fastnade hon på bild.

I går åkte vi till Bollebygd för att dansa kring midsommarstången men det regnade så vi åkte direkt hem till mormor och morfar. Men såklart höll det upp så vi kunde åkt dit. Synd men vi får ta det nästa år istället.
Vi grillade gott och Elin fick busa med sin favoritmorbror. Tur att hon bara har en. :-D

Idag hade jag fått med mig gubben till ullared. Han och Elin gick och fikade innan de gick till bilmuseet för att kolla häftiga bilar.  En folkvagnsbuss tyckte Elin var häftigast. Inte höga krav hon har.

Jag och Edvin gick i lugn och ro tillsamman med tusen andra inne på Gekås. Hittade massa bra grejer idag. Lite fina bodies till Edvin. Fina DORA strumpor till Elin, Soldräkt till Elin så hon inte blir bränd i solen och jag slipper smörja hela henne, baddräkt till mig. och massa annat smått och gott. Så nu är Ullaredskontot tomt igen. Så nu får jag börja spara till nästa gång. Då är det höst och vinterkläder som ska inhandlas.
Man tjänar så otroligt mycket på att åka dit. Köpte bitleksak till Edvin och betalade 50 kr. På City kostar den 80 kr. Napparna till nappflaskan är 5 kronor billigare. Många saker gör att det blir stor skillnad.

 Mycket saker blev det.

 Elin jacka hon ska ha till Dagis

 Elin blev så glad för sin pyjamas. Bäst man aktar sig..

 Edvin smakar på sin bitleksak.

 Min lilla gladskit som idag vände sig från rygg till mage. Låg och skrek som en tok när jag satt på toa. Inte konstigt alls. Han var så arg för att han inte kom tillbaka igen.

Imån har jag riskutbildning på körskolan så Daniel får vara hemma med barnen på förmiddan. Så i tre timmar ska jag få lära mig att jag inte ska dricka och sen köra bil. Inte vara jättetrött och köra bil. Hur lyckas man med det som småbarnsföräldrer??

Midsommar

 Min lilla sötgris


Så var det snart dags för midsommar igen och regn regn regn. Så tråkigt. Vi ska till kompisar vi brukar vara hos på midsommar. Kommer bli riktigt mysigt.

Den 19 juni förra året testade jag plus och kunde fira midsommar med Edvin i magen. Tänk vad tiden går fort. Nu är han 3½ månad och utvecklas i rasande tempo. Han har redan rullat från mage till rygg och lyfter huvudet högt när han ligger på mage. Pratar hela tiden och skrattar ibland så han inte vet hur han ska göra med sin lilla kropp. En riktig glad skit är han. Det härligaste att se är när han får syn på Elin. Då ler han med hela ansiktet och följer henne med blicken vart hon går. Tänk vad de ska busa när han blir större.

 Edvin i sin Bumbo stol. Är jättekul att få sitta på bordet.

 Kramar sin nya Tiger

 Duktig att hålla upp huvudet


Glad midsommar på er allihop!

Onsdag

Äntligen lite fint väder men så klart kan det inte fortsätta. Imån ska det bli regn igen.

Imorse fick Daniel lämna Elin på dagis när han åkte till jobbet. Jag skulle till sjukgymnasten med Edvin. Men eftersom Västtrafik inte tycker att vi här ute behöver åka buss på sommaren fick jag åka in till stan kvart över sju när jag hade tid där inne klockan tio!!
Så Det blev en promenad upp till sjukhuset och en lyxig frukost i deras cafeteria. Lite skvaller tidningar och mat till Edvin så gick tiden rätt fort ändå.

Han fick med beröm godkänt. Hon tyckte han var så stark i kroppen och i nacken. Och att han så klart är ljuvlig och en riktig charmör. Vi fick låna en Bumbo stol som han kan sitta i. Så nu kan han sitta på bordet när vi äter om vi vill.

Efter åkte jag och hälsade på min Farmor som vilar upp sig efter en operation. Edvin var så klart glad och charmade även henne idag.

Nu ska jag göra ett körkortstest innan jag tar mig an disk och vika tvätt. Hade en önskan att komma i säng innan tolv idag. Men vi får väl se.

Nu är min vagn såld alla fall. Till ett underpris men vad gör man. Måste ju bli av med den.


Måndag igen

Så var det måndag igen och ny vecka.
Hade dubbellektion på körskolan idag. Körde höger och vänstersväng i stan  och fick massa beröm för att jag tittar så bra och har stort avsökningsområde. Så det var ju positivt. Hoppas bara mina lektioner jag köpt i förväg räcker.

Innan jag körde träffades vi i vårt fika gäng. Är ett gäng mammor jag träffat på Familjeliv. Alltid kul att träffa andra som går hemma. Vi är lite många bara ibland så det blir mest att man sitter och lyssnar. Men det är också trevligt.

Sen kom min underbara mamma och tog hand om Elin och Edvin. Han sov hela tiden lillgrisen. Trött var efter att i princip vart vaken från halv nio till två. Så han sov så gott så. Kul för Elin som kunde få Mormors fulla uppmärksamhet.

Imån blir det hemma och städa medans Elin är på dagis och på eftermiddan kommer Karin och Eliva så de kan busa lite. Hoppas bara vädret är bra fär nu måste jag gå till dagis även på morgonen för att bussen går inte.
Västtrafik tycker inte att vi behöver åka buss så ofta på sommaren här ute. Puckon!

Igår la jag Edvin på mage och han vände runt till rygg flera gånger.

 Roligt att ligga på magen!

 Är synd att ligga still.

 Tomat är gott. Vi åt middag på altanen igår. Inglasad är toppen. Helt underbart att kunna sitta där även om det inte är så varmt ute.

 Bitring var gott att tugga på. Kliar lite i munnen tror jag.


Fynd på Freeport!!

Idag fick jag den briljanta idén att åka till Freeport i kungsbacka. Har inte vart där sen de öppnade för massa år sen typ.

Daniel ville ha ett par löparskor då han ska börja springa. Så han hittade ett par till väldigt bra pris i Nike affären. Elin fick sig också ett par fräcka skor.

 Elins fräcka skor!

Sen gick vi förbi Reebook affären och jag ville kolla bara. Då hade de halva priset i hela butiken. Så jag köpte så klart två par skor. Ett par walking. Är så skönt att ha ett par riktiga skor om man ska gå en hel dag. Eller ut på promenad.
Har tänkt att varje söndag ska vi gå en lång promenad hela familjen.

 200 spänn känns lagom. Butikspris 550:-

Så två par skor för 400 kronor tyckte jag var ett riktigt fynd. Sen blev det hem och laga tacos. Så nu sitter jag med mat upp i halsen för godis var jag ju tvungen att äta efteråt också.

Hur ska man få bättre karaktär?? Kan ju inte motså. Men jag måste försöka alla fall på veckordagarna. Men det är så lätt när man mest går hemma hela dagarna och har lite tråkigt. Blir ju bättre sen när vädret är roligare och man är ute. Nu börjar ju Edvin vara mer vaken också. Han börjar gripa efter leksaker och sitter och stirrar och skakar i hela kroppen.

På onsdag är det återbesök hos sjukgymnasten. Han har gjort stora framsteg så hon kommer nog vara väldigt nöjd.

Lekborgen

Så var den här dagen slut.

Elin sov hyfsat inatt. Hon vaknade lite grann vid tre. Edvin sov som en stock hela natten och vaknade vid fem tiden.

Vi trotsade regnet och åkte in till borås för att träffa Karin och Eliva och gå till lekborgen. Elin och Eliva hade sån tur att de var nästan själva i den lilla delen. Så de kunde leka och stoja hur mycket de ville.
Sen blev det lunch på Thai restaurangen.  En massa roliga klädfynd gjorde min dag lyckad. Mina goa barn fick fina kläder och jag inget som vanligt.
Är så mycket roligare att köpa till dom. Om jag ska köpa kläder måste jag ju prova och det är inte roligt.


Imån vet jag inte riktigt vad som händer. Vi skulle åka och köpa dörr och förråd men vi måste beställa förråd så vi väntar nog med dörr tills vi ska hämta det.

Vill åka till Ullared så jag får väl se om jag hittar någon som vill åka med. Blir farligt sen när jag har körkort. hahah

Måste lägga in lite kort på min superglada unge.

 Roligt att sitta i matstolen

 Sötgrisen

Och min älskade lilla stumpa så klart



Tänk att man lyckats få så fina barn. Som så klart ärvt mammas härliga humör och envishet. Vi kommer ha det underbart när Elin är tonåring. För jag var ju så snäll och gjorde alltid som mina föräldrar ville.
Speciellt sommarlovet mellan sjua och åttan.
Roligaste sommaren i mitt liv. Kommer alltid att minnas den. Tänk vad kul man hade på den tiden. Tråkigt att vi spridits ut. Hade vart kul att träffas hela gänget igen.

Jag vill vara rik!

Sitter och plågar mig själv och kollar på hus jag vill bygga.



Här har ni mitt drömhus! Fast det ska vara rött med vita knutar. Tur att det är gratis att drömma lite. Vi skulle förmodligen inte att råd ändå. Men mankan ju inte låta bli att undra. Hur har alla råd? Lägger de inte pengar på annat eller tjänar alla andra så bra.

Nu när man är mammaledig blir man ju inte rik på mer än kärlek.

Nog drömt för idag. Tillbaka till hårda verkligeheten. Elin sover så oroligt. Hon vaknar vid elva tolv och gnäller och gråter. Frågar man vad det är så vet hon inte. Ibland är det för att hon är törstig. Igår natt så blåste det. Så hon är inte riktigt vaken och somnar om så fort man kommer in.
Hoppas det går över snart.

Imån blir det lekborgen med Karin och Eliva. Ska ju bli så härligt väder. Eller inte!

Idag har vi har en mysig dag med Annah och Alva på besök. Annah hittade mig på Familjeliv för snart ett år sen och vi fann varandra direkt. Är som vi känt varandra hela livet. Underbart med såna vänner. Man blir varm i kroppen när man tänker på vilka härliga vänner man har.

Jag har inte så stor umgängeskrets. Man blir ganska ensam här ute och när man får familj så finns inte tiden heller. Men jag har några riktigt nära vänner som jag värdesätter väldigt högt. Hellre några få riktiga vänner än massa ytliga känner jag.
Så puss på, jag tror ni vet vilka ni är.

090609

Vilket härligt väder vi hade idag.

Elin hade sommaravslutning på dagis idag. Igår när vi var i stan så fick hon en så fin ryggsäck av morfar. Tur att hon har världens snällaste mormor och morfar.
Körningen gick bra igår. Lite för mycket koppling nere bara i svängarna. Man blir ju kuggad på uppkörningen numera om man inte köa ekodriving. Så det måste jag tänka på. Annars gick det väldigt bra.

Elin med sin fina ryggsäck. Med Blixten såklar ju!


Efter jag lämnat Elin på dagis så gick jag långa vägen hem. Så skönt att promenera på morgonen.

Sen trodde jag att Edvin skulle sova några timmar som han brukar men icke då. Han ville umgås med sin mamma så det blev inget gjort som jag tänkt. Vid två åkt vi in till stan för att klockan fyra ha styrelsemöte på Handels.
Edvin var vaken hela mötet och satt och pratade. Ibland blev han trött men ville inte sova. Han somnade som en stock när det var slut istället.

När vi kom hem badade Elin och Edvin behövde tvättas av så han fick hoppa i också. Han älskar att bada.

 pratande bad Edvin

 Roligt att bada.

Vi har börjat drömma om att bygga nytt hus igen. Så nu sitter vi där och kollar och drömmer. Hade ju vart intressant att kolla vad det kostar. Har man råd? Får väl hoppas på att hästarna springer bra nån gång snart så man kan bygga det man vill. För det hus jag vill ha kommer vi aldrig ha råd med.


 Min lilla charmör!

Kalas

Idag var det kalas för Ronja i Bollebygd. Vi lämnade av Edvin hos mormor så de fick mysa lite.

Helt perfekt hade Jessica lånat gympasalen för kalaset. Ungarna kunde spring omkring och busa som de ville. Helt perfekt verkligen. Elin hoppade och hade sig men skulle så klart springa till mamma och pappa hela tiden. Vi visste inte om hon vågade vara kvar själv så vi stannade. Ibland blir hon så blyg och vågar inget. Men idag gick det ganska bra.


 Ronja fick en tatueringsmaskin. Häftigt!

 Elin med sina bollar. hahahah

Elin hoppas och har sig.

 Fiskdamm var nog det bästa av allt.

Ronja fick massa fina paket så hon var nog nöjd. Efter kalaset köpte vi med oss pizza hem till mormor och morbror som vaknat till liv och tagit sig till Bollebygd. :-D Elin somnade som en stock i bilen hem så hon var nog lite trött. Tyvärr gör ju det att hon nu ligger och inte vill somna.

Vi röstade och sen åkte vi hem.

Imån har jag dubbellektion på körskolan. Har lyckats boka in 5 stycken nu i juni. Ska bara få in teorin också. Få tid och ork att sitta framför allt. Så snart hoppas jag få göra halkkörningen som jag faktiskt alltid varit mest nervös för. Men alla säger är roligast. Så jag får väl tro på det.

Så håll er från vägarna i Borås imån eftermiddag. hihi

Äntligen Fredag

Så var det fredag och världens tråkigaste väder. Regn Regn och så grått och trist. Vart tog värmen vägen?

Vi har tagit det lugnt idag. Åkte in till stan för att skicka paket bara. Skulle ta på regnskyddet på vagnen. Men jag fattade inte hur det skulle sitta. Det är ju bra om det sätts på rätt sätt. Så jag får väl prova imån när jag inte har bråttom iväg.

Edvin och Elin hostar fortfarande. Stackars Edvin tar i så när han hostar. Slemmig värre är han. Imorse när jag var uppe och gav han mat så la han värsta slemkräkan på golvet i tvättstugan. Sen blev han bättre så det sitter i halsen.
Som tur är sover han utan problem. Så jobbigt att se honom kämpa så när han hostar.
Han är sitt vanliga glada jag så det är nog mest jag som lider.

Imån blir det lugnt. Daniel ska meka bil och vädret ska bli kass så det blir att stanna inne tror jag. Hitta på något pyssel med Elin kanske.

Har lagt ut vagnen på annons nu.

http://www.blocket.se/vi/22044872.htm

Spruta

Så var det dags för första sprutan. Han skrek lite vid första sprutan bara. Andra var lite värre då fick nappen trösta lite. Men annars gick det jättebra.

Han väger ju 6075 och är 63,5 lång. Stora killen. Han följer sin kurva fint. Vikten börjar plana ut lite men den steg ju så jättemycket i början.

Han somnade gott när vi gick hem. Idag har jag fått först från Svaneholm till Viskafors och BVC och sen hem igen. En promenad på ca 1 mil. Var riktigt skönt. Förrutom för mina fötter då. Behöver nya gympaskor.

När vi hade hämtat Elin på dagis så gick vi hem och då blev han så grinig så. Fick lite mat men det var inte riktigt bra. Antar att han hade lite ont då. sen har han hostat så hårt idag. Igår kom det upp en massa slem men idag är det precis om han inte kan kräkas. Han tar i och håller på men det kommer inget. Som tur är sover han bra och låter inte rosslig eller hostar när han sover.
Tror han ska få sova ute lite imån. Bra att få lite frisk luft.

Har nu lagt ut vagnen på annons också. Så vet ni någon som letar efter en fin och välvårdad vagn med massa tillbehör hojta till då.
Jag länkar till annonsen när den kommit ut..

Måste bara lägga in ett badkort på galningen. Han blir helt tokig när han badar. Sparkar och viftar med händerna. Skulle nog kunna ligga i länge länge.


Tillbaka igen!

Nu är jag tillbaka i den här bloggen. Får leva med att den kan se lite tråkig ut men den andra var så krånglig med korten. Är man inget datageni så funkar den här.

Igår hade vi en härlig morgon jag och Elin. Först sov lilleman till halv nio. Somnade om efter maten vid halv sju. Och Elin som vägrat somna kvällen innan fick inte gå till dagis. Hon sov till halv tio. Så skönt så. Hon vaknade och var så gnällig. Ville inte äta och bara gnällde. Sen sa hon flera gånger att hon bajsat. Men kom inget. Så gick jag ner till tvättstugan och hör henne ta i för kung och fosterland och sen börja gallskrika. Så hård i magen hon var. Hade inte gjort något på tre dar så det var ju inte så konstigt. Hon hade faktiskt två dar i rad försökt göra det på toaletten men det kom bara en liten plutt. Gissar att hon inte vågade ta i riktigt.

Efter det var hon sitt vanliga glada jag igen. Vad det måste ha påverkat henne. Stackars lilla stumpan.
Eftersom hon är hostig och vädret var varmt fick hon bara lite vatten i en burk att leka med. Blåste lite kallt också.

Edvin har också börjat rossla och hosta stackars. Låter så hemskt. Ingen feber som tur är.

Vi roade oss med att ta lite kort. Elin är riktigt duktig på att ta kort.

 Detta har Elin tagit på Edvin.

 Inte ofta man får kort på mig och Edvin. Tur att Elin är så duktig. :-D

 Han ser lite sur ut.

 Elin älskar att måla gubbar. Den här gången målade hon familjen.

Igår när Daniel kom hem så hämtade vi min nya vagn på posten. Satte så klart ihop den med en gång. Kunde ju inte vänta ju. Så idag var jag ju tvungen att riktigt testa den.
Edvin somnade som en stock när vi gick hem från dagis. Så bra betyg.
Efter dagis åkte vi in till stan för att köpa present till Ronja.
Vagnen är super i affärer. Man svänger lätt runt alla trånga hörn. Lite dumt bara att den är ganska bred vifd bakdäcken.
Varukorgen är stor så man får plats med mycket. Sufletten går bara att ta ner och upp med båda händerna. Det är riktigt dumt. Men annars är första intrycket att jag älskar den!! När jag får på sittdelen som är supersnygg i färgen kommer det bara bli bättre och Edvin kommer nog bli nöjd när han får se allt. Nyfiken i en strut.

Imån är det dags för BVC och första sprutan. Får väl se om han får den nu när han hostar och rosslar så. Men ska bli kul att se hur mycket han gått upp. Känns som han växer massor men kläderna är lika stora ännu.

Stor grattis till Ronja som fyller 4år idag. Tänkt så fort tiden går. Känns som igår jag satt i kassan och Jessica stod i kön och pekade på sin mage. Ville bara springa upp från kassan och krama henne då. Så det var bara att springa hem till gubben och säga att nu kör vi också. Lite tidigare än tänkt men vi lyckades precis få samma år.

RSS 2.0