sjukstugan!

Rapport från sjuksutan här!

I fredags var Edvin hängig och hade inte varit sig riktigt själv på dagis och på kvällan vaknade han och hostade så han kräktes massa segt slem. Och 39 graders feber. Han somnade till slut och var väldigt hängig och matt även på lördan.

Feber och hostade och näsan rann heta tiden. Vaknade på kvällen igen och hade feber. Ville inte somna utan var vaken tills vi gick och la oss. Sov sen till TIO på söndan!!!!
Söndag piggare men hotade och kräktes lite på kvällen. Så bara att vabba på måndan.

Fick lämna Elin på tre timmars så Edvin fick lite lugn och ro. Ringde VC och fick Bricanyl hostmedicin utskrivet. Sen blev han hur pigg som helst resten av dan. Lekte och busade och åt riktigt bra.

Men på kvällen vaknade och hostade och kräktes lite igen och feber. Han somnade först vid halv tolv när vi gick och la oss.
Imorse vaknade han och var så tjock i bröstet och väste när han hostade. Bara att ringa till VC igen och få tid till läkaren.

Lunginflammation och öroninflammation har min lille gubbe. Inte konstigt att han sovit dåligt.

Så 10 dagar med kåvepenin hoppas vi ska göra dunderverkan. Han sov nästan 4 timmar på dan och var hur pigg som helst efter det. Hur är det möjligt????

Som om inte det räcker kom Daniel hem och kände sig förkyld och det gjorde ont i bröstet när han hostade. Så han åkte in till akuten nu på kvällen för att kolla upp sig.

Så typiskt att det ska komma när jag ska åka bort på söndag. Hoppas alla hunnit kurera sig tills dess.



Hur söt får man bli ????




Jag och min goa busa!

Dåligt med uppdatering i bloggen jag vet....

Dåligt med uppdatering i bloggen jag vet. Har inte orkat och haft mycket att göra. Sitter i soffan med en varm Edvin i knät. En vecka på vanliga dagis och det är dags att börja vabba.


Gungar

img_0037 (MMS)

Gungar


RSS 2.0