TACOPAJ
Igår kväll åt vi tacopaj. Den är så god.
Pajdeg
3 dl vetemjöl
75 gram smör
3/4 dl kesella (jag brukar ta lätt)
Fyllning
300 g nötfärs
1 burk tacosås (jag brukar ta pineapple salsa eller Tropical salsa)
1 gul lök
1 påse riven ost
1 påse taco krydda
100 g feta ost
1 burk creme fraiche
1 ask cocktail tomater
Gör pajskalet i en pajform
Fräs färsen gyllengrun och tillsätt tacokrydda och såsen
Skär löken tunt och blanda med ost och creme fraiche. Bre över köttfärsen i pajformen. dela tomaterna och lägg dem över.
In i ugnen 40 minuter på 200 grader. Gärna en grönsallad till.
Funkar perfekt att ta färsen som blir över när man ätit tacos. Då går det väldigt snabbt att göra den här.
Pajdeg
3 dl vetemjöl
75 gram smör
3/4 dl kesella (jag brukar ta lätt)
Fyllning
300 g nötfärs
1 burk tacosås (jag brukar ta pineapple salsa eller Tropical salsa)
1 gul lök
1 påse riven ost
1 påse taco krydda
100 g feta ost
1 burk creme fraiche
1 ask cocktail tomater
Gör pajskalet i en pajform
Fräs färsen gyllengrun och tillsätt tacokrydda och såsen
Skär löken tunt och blanda med ost och creme fraiche. Bre över köttfärsen i pajformen. dela tomaterna och lägg dem över.
In i ugnen 40 minuter på 200 grader. Gärna en grönsallad till.
Funkar perfekt att ta färsen som blir över när man ätit tacos. Då går det väldigt snabbt att göra den här.
Kommentarer
Postat av: Åsa
Ohh det där lät gott. Behöver man inte förgrädda pajskalet? Tycker det tar sån onödig tid när man måste det hehe
Postat av: Mia
Man behöver inte förgrädda pajskalet.
Har man tacofärs färdig redan går den väldigt fort att göra. Och god är den.
Även utan fetaost och lök är den riktigt god.
Trackback