God Morgon

Jaha så satt man vid datorn igen tidigt. Fast idag sov Edvin ända till halv sju. Det är riktig sovmorgon det. Annars brukar han vakna mellan fem och halv sex. Jättekul!! Och då är han hungrig. Så jag funderar på om han behöver stadigare mat på kvällen. Vällning kanske är lite för tidigt men han gillar inte gröt. Får inte i honom mer än några skedar.

Igår fick han katrinplommonpure en liten stund innan kvällsmaten. Kanske får börja ge honom ett mellanmål där innan kvällen så står han sig bättre. För att gå upp fem varje dag är väl bra. Ibland somnar han förvisso om redan vid sex men ibland är han så pigg så.

På kvällen går det inte att bara lägga ner han i sängen så somnar han. Nej då. Han ska ligga i mamma famn med sin Tiger och snuttefilten över huvudet och gungas. Det är ju ganska mysigt men lite tröttsamt.
Fast Elin hade också en sån period och det går ju över rätt som det är. Har ingen lust att han ska skrika innan han ska sova heller. Ibland testar vi att han får ligga en liten stund men det känns bara elakt för han somnar inte ändå utan skriker bara mer och mer.

Idag är det dags för BVC och spruta. Jag tror han har växt massor. Känns så,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0