Tävling. Tuffa skor från Vincent

tävling kidzine vincent shoe store
Gör som jag, tävla om ett par skor från Vincent shoe store hos Kidzine.

Barnfri natt och bio

Igår var vi och lämnade Elin och Edvin i Bollebygd. Jag hade riskettan på körskolan idag så de skulle sova där. Vi grillade gott som vanligt.
Edvin bråkade och ville inte sova på hela eftermiddan. Bara skrek och vägrade. Man blir rätt tokig när han är supertrött men vägrar att somna. Sen kan han somna när jag bär honom men så fort jag lägger ner honom i sängen så vaknar han och skriker igen.

Ibland måste jag lägga ner han och ur rummet och slita mig i håret eller nåt för att avreagera mig. Man känner sig som värsta dåliga mamman när man måste göra så men jag vet att jag inte är ensam.

När han äntligen somnat efter kvällsvälling, matvraket är nästan 280 ml välling till kvällsmat  somnade han utan problem.

Jag och Daniel åkte in till stan för att gå på bio. Public Enemies. Riktigt bra film med ett lite märkligt slut men väldigt bra. Så se den!

Sen fick jag en hel natts sömn medans mamma hade en Edvin som vaknade vid halv elva och vägrade somna om innan halv ett. Sen sov han till tjugo i sju. Och en Elin som ramlade ur sängen och sen ropade efter morfar och sen ville bli kliad på ryggen.

Idag var det risketta. 3 timmar på körskolan och få reda på att jag inte ska dricka och köra bil. Och hur trötthet påverkar mig. Kör inte om du är väldigt trött. Ehh hur funkar det för småbarnsföräldrar??

Kände mig lite gammal när en kille hade den briljanta lösningen på om en kompis vill sätta sig i bilen och köra och han inte lyssnar. Man super honom under bordet så han däckar. SMART!!!!

Så nu är det bara att invänta uppkörning och uppskrivning. Och kanske börja plugga och finputsa lite körning. Men eftersom jag är bäst så kommer jag ju klara det på första. :-D

Lördag igen

Så var veckan slut. Jösses så fort den gick bara för att man var borta.
Orkade inte stanna hemma hela dan så jag tog med mig barnen och åkte till till Borås på höstmarknaden. Man konstaterar väl varje år att det mest är skit som säljs men det är alltid lika roligt att gå där och titta tycker jag.
Daniel vägrar så när han hittar på annat så passade vi på.
Elin hittade så klart en tröja med Blixten på med en gång. Men jag tyckte vi kunde kolla på andra också så hon skulle få en sen. Men när vi kom till en som sålde tröjor och skulle köpa ville hon ha en med Traktor på och text Traktorförare på. Sen fick hon en lastbil med bilar på släp. Tur att hon vill leka med sån tjejiga saker min dotter. När vi kom hem sen åkte bilarna av och lastbilen gick sönder efter fem minuter. Tur att det inte kostar så mycket.
Jag är ju inne ofta på andras bloggar och tävar. Och jag undrar alltid varje gång. Hur får man så fina sidor med bilder längst upp? Jag är inte bra på webdesign men det hade vart kul att piffa upp sin sida lite.
Så hjälp mottages tacksamt.

Tävling med Lajbanssons leksaker

Var med och tävla HÄR. Gå vidare till leksakstävlingen, Lycka Till!

Hemma igen

Jaha så var man äntligen hemma igen efter 4 härliga dagar,
Jag älskar verkligen att vara på kurs med fackliga människor. Man träffar äntligen folk som har samma grundtanke som en själv. Sen kan så klart ha olika åsikter om hur man ska jobba med sin åsikt. Men det är roligt att diskutera och höra hur andra har löst vissa frågor. Man knyter nya kontakter och jäklar var roligt vi haft. Vissa personer kommer man inte glömma i första hand.

Runö som vi var på ligger på en halv ö ute i Stockhomls skärgård.

Jättefina rum, stor frukost buffé i klass med bra hotell. God mat och service.

Men borta bra men hemma bäst säger man ju och det var riktigt skönt att få åka hem igår. Första gången borta från mina älsklingar. Men jag visste att de hade det toppen med pappa och visst har det gått bra.

Edvin är inne i nån ätarperiod. Välling har han ätit en full flaska ca 280 ml tre gånger om dan. Och på kvällen med bara ca 2 timmars mellanrum. Men nu när jag kommit hem äter han helt plötsligt inte alls lika bra. Elin var likadan ett tag kommer jag ihåg. När hon och Daniel var hemma så åt hon som en häst.

Väntar fortfarande på att hans jäkla tand ska komma igenom. Och snart kryper han nog. Imorse när jag kom in stor han på alla fyra och gungade. Och han vill stå hela tiden. Sitter han jämte så drar han sig upp till stående. Så snart får jag nog jaga honom för han ska vara på allt och pilla. Elin var inte alls sån så vi behövde inte ta bort alls mycket saker. Nu kommer vi behöva ta bort massa saker som han kan pilla på.





Bus i fåtöljen!

Tävling


Jag tävlar om ett presnetkort från Liten Correlin i Therese blogg.
Var med här du också"


Så bär det iväg

Så var den här helgen till ända också.

Igår var min kära bror och mamma här för att hjälpa Daniel att ta bort garageporten. På måndag kommer en murare hit för att mura igen och sätta in en dörr. Så i höst ska vi gör aom garaget till förråd/rum. Ska bli så skönt med ett ställe att göra av kartonger och saker man inte får plats med.
Sen nån gång ska jag börja mitt projekt med att göra om matkällaren till datarum.

Idag blev det lugnt. Jag och barnen åkte in till stan vid tolv för att gå omkring lite och kolla medans Daniel målade förrådet. Hittade vinterkängor till Elin. 199 kr för riktiga rejäla tyckte jag var bra pris så jag slog till. Sen blev det korv till lunch och lite koll i affärerna innan vi gick till City för att handla lite.

Imån klockan 5 ringer min klockan och 05:23 kommer en taxi och hämtar mig. Tåget går 06:00. Ska bli kul att åka X2000 igen. Jag hoppas ju att det är dubbeldäckaren som går. Hade vart tufft att åka den.

Kommer känns lite jobbigt imån tror jag att åka iväg men jag kommer säkert ha jättekul och jag vet ju att Daniel fixar precis (eller nästan alla fall) lika bra som jag att vara hemma. Hoppas han vaknar på natten bara om Edvin skriker. Är ju tänder på gång. Han skriker just nu och vill inte sova. Får nog vara uppe en stund.

Imorse undrade jag vad det ska bli av min son. Satte han i sängen medans jag bytte på Elin. När jag vänder mig om har han ställt sig på knä i sin säng på spjälorna och försöker ställa sig upp.


http://www.youtube.com/watch?v=e9wETAcaATw


Han vill sätta sig upp hela tiden och allra helst hade han nog gått. Men det är väl bäst om han kryper först. Ställer man honom på knä på golvet går han bakåt men det är inte långt borta innan han kryper. Och då kommer det bli full fart kan jag lova.

 Ibland är lyckan att få riva sönder en tidning

 En paus på väg ner på golvet

 På väg ner på golvet. 



Tjoho jag kom ner! 


SENASTE NYTT FRÅN IKEA


Stämmningshöjaren Elin.

Okej då!

Min bror som inte ens har en egen blogg tycker jag uppdaterar för lite och bara är med i tävlingar.
Men jag älskar att vara med i tävlingar även om jag aldrig vinner så måste man ju vara med för att ha en chans. Tänk den dan man får ett mail att man vunnit och kan gå in och beställa några roliga kläder eller leksaker till sina barn.

Hade dock vart kul att ha en egen tävling på bloggen. Men jag vet inte hur man gör för att få det. Min lilla blogg är nog inte tillräckligt populär kanske. Men det finns ju massa roliga webshopar på nätet med tuffa kläder. hade plånboken vart lite större hade jag köpte massa roligt.

I tisdags ringde jag och kollade om det fanns plats kvar på Familjegympa i Viskafors. Sen som alltid var det så klart fullt. Men så i onsdags fick jag ett mail att vi hade en plats.
Så igår var jag och Elin där. Elin var så förväntansfull och frågade hela tiden på vägen dit att gympan var.
Först värmde vi upp och sprang runt lite. Puh så otränad man är.

Sen byggde vi upp en bana med olika stationer. Gå balansgång. slå kullerbytta, hoppa upp på en plint och ner, gå upp på en bänk och hoppa ner. Elin tycker det var så kul.

Nä jag står med Elin och hon ska gå balansgång på en bänk som vippar hör jag bakom mig. Mamma hon har en bebis magen.
Känner man sig tjock då eller? En kombination av urdålig karaktär och svårt att hitta tid att träna är inten bra kombination. Jaja det ska väl försvinna så småningom. Man ska inte ha bråttom.

Sen sprang vi lämnabarn stafett. För fram och lämna barnen och tillbaka sen hämta barnen och tillbaka. Elin ville springa igen och igen. Sen krypa och lämna.
Elin var jättenöjd och det var så roligt att få göra något bara hon och jag.

Vi var även på öpnna förskolan i Svaneholm igår. Är i församlingshemmet på torsdagar. Vi var 7 stycken mammor med barn i olika åldrar. Är så roligt att äntligen träffat några mammor här ute. Slipper man känna sig så ensam. Och Elin kunde leka lite. '
Är synd att det bara en 1½ timme i veckan bara. Skulle vara en förmiddag istället.

Idag skulle jag träffa mammorna från familjeliv med på måndag kommer de och ska mura igen porten så jag måste vara hemma idag så muraren kan komma förbi och titta lite. Vet inte alls vilken tid han kommer.
Tråkigt att sitta hemma och vänta bara.

Trött är jag också. Edvin har nog tänder på gång igen. Har vaknat flera gånger inatt och somnade till slut om efter lite näsdroppar och alvedon. Känns ju lagom kul tills jag ska åka på måndag. Hoppas de kommer igenom i helgen så han sover bättre.

 
Busunge!




Kul tävling med Liandlo

Tävla om barnkläder LiandLo

"Jag är med och tävlar hos Elin – Ett hus till oss, om ett valfritt klädeplagg från LiandLo! Ta chansen och tävla du med!”


Alla kan vara med och tävla!


JAg vill vinna!

"Jag vill vinna ett presentkort värt 200 kr + fraktfritt frånLajbansson leksaker - billigaste E-butiken med leksaker för barn, hos Tant Ulrika."

Lite film

http://www.youtube.com/watch?v=uG1P1a_PcX4
http://www.youtube.com/watch?v=05YhQeTxDG8

Videokamera

Igår åkte vi till MediaMarkt i Göteborg för att kolla efter en videokamera. Min gamla från 2000 har så dåligt batteri och i dagens mått är en stor klump att bära omkring på.
Vi hittade en Canon som kändes helt okej i handen. Bra pris också. Danel fick med sig ett nytt objektiv också. Och jäklar vilken skillnad på kort!!! Ett fast 50 1,8 blev det.
Så nu kan till och med jag få bra kort.
Rätt så bra kort taget utan blixt på kvällen.
Taget med blixt. Rätt så bra skärpa.
Så nu ska det tas kort i massor!! Ganska lätt gjort också!

Tävling med supertuffa kläder



"Jag är med och tävlar hos Carolina om ett presentkort värt 300 kr hos MyKidoo! Var med och tävla du också!"


Tävling



Jag vill vinna ett presentkort värt 200 kr + fraktfritt från Lajbansson leksaker, billigaste E-butiken med leksaker för barn. Tävlingen finns hos Carolina


Sjukling

Vilket härligt väder vi har fått. Älskar lite mer sol.
Igår var vi påen lekplats här i Svaneholm och träffade en tjej och hennes dotter som jag träffat på Familjeliv. Vi är fyra stycken som hittar varandra där som bor i Svaneholm och inte riktigt hittat någon umgängeskrets. Så det är jättekul att äntligen fått lite vänner här ute.
Kanske hösten inte blir fullt så trist som jag trott.
När vi kom hem satte vi oss i Elins rum och skulle bygga tågbana. Edvin satt på golvet jämte mig. Elin skulle så klart krypa mellan mig och Edvin. Och rå ramlade han i golvet och började skrika.
Elin kan inte säga för förlåt utan blir ledsen själv och gömmer sig.. Spelar ingen roll vad vi gör. Hon vägrar. Så tips mottages tacksamt hur vi får henne till det.
Så det slutade med att hon fick vara på sitt rum tills hon kunde säga förlåt. Hom kom ut en gång men gick in igen. Sen blev det tyst. Då hade hon somnat. När hon vaknade en halvtimme senare var hon jättevarm. Poff så hade hon fått över 39 graders feber. Hon fick alvedon och två timmar senare hade hon fortfarande 39,2.
Imorse vaknade hon kvart i sju med 39 grader och har legat i soffan hela dan. Somnade två timmar på eftermiddan. Och nu på kvällen är febern nere igen. Så jag hoppas att det bara var en febertopp som är borta imån.
Idag har jag bokat tid för teroriprovet och uppkörning. Puh!!!
Men jag ska ge mig fan på att klara det. Nu när jag bokar själv och inte gör det via bilskolan. Min lärare tror ju att jag klarar det. Så nu jävlar. Tur att det är några veckor så jag hinner plugga lite mer och samla mod och kraft.

Tuff tävling. Så fräcka saker att köpa!

"Jag vill vinna ett presentkort värt 500kr från Barnens Gruvahos Tant Ulrika!"

Fräck Tävling

Jag vill vinna ett hemligt paket från Gangstar ~ för världens coolaste kids till ett värde av 300kr hos Tant Ulrika"

Konferens

Idag har jag och Edvin varit på verksamhetskonferens på Handels. Han var så snäll och så duktig. Satt på bordet och lekte med en leksak på förmiddan sen sov han en liten stund och efter maten var han glad igen. Sen somnade han nästan två timmar innan han fick åka med Pappa hem så jag kunde vara på styrelsemöte i lugn och ro.
Att vara fackligt aktiv är det roligaste jag gjort. Visst man får jäckligt mycket skit ibland, men det bekommer inte mig längre. All kunskap och vetskapen om att jag har många bakom mig gör mig stark.
När man blir förtroendevald får man gå en stegutbildning på 6 steg. Man får presentera sig och göra grupparbeten som man sedan ska presentera för hela gruppen. Och för varje gång man gör det så växer man lite mer. Man vågar lite mer. Sen i steg 5 ska man prata om något i 2 minuter.
Jag har alltid hatat att prata inför mer än två människor. Börjar darra, staka mig på rösten och blir röd i ansiktet.
Men jävlar jag vågade!! Och för varje gång jag vågade så växte jag och vågade lite till.
Hade någon sagt att när jag gick steg 1 att jag skulle hålla ett föredrag och stå själv på steg 5 hade jag garvat dom rakt i ansiktet.
Man träffar många härliga människor på träffarna också. Och kurserna har gett mig två goa vänner på Ullared. Hade jag bott närmare hade jag gärna sökt jobb där.
Imån fyller älskade mamma år. Har en sån fin grej till henne.
Önskar jag hade massa pengar att köpa fina presenter för. Hon är värd allt.

Tävling igen!

Busbyxan är en överdragsbyxa i slitstark norsk bävernylon av högsta kvalitet.
Lätt att ta på, skön att ha på!
Den står emot fukt och smuts - perfekt för årets alla utelekar.
Byxan sys i sex färger: cerise, grå, brun, röd, blå och svart.
man kan få den i två olika modeller - med eller utan resår under foten.





"Jag är med och tävlar hos Creyla om ett par slitstarka överdragsbyxor från Busbyxan.se.
 Var med och tävla HÄR du också!"

Tävlingsregler:
Om du har en blogg så kopierar du bilden och texten ovan o publicerar hos dig. Du som inte har blogg tipsar ist 5st vänner via mail, skicka också ett mail till mig ([email protected]) så jag ser att det är rätt.

För att din lott sedan ska vara giltig så måste du i en kommentar till detta inlägg lämna ditt NAMN, MAIL/BLOGGADRESS  samt länken från din blogg. Skriv också vilken färg och storlek ni önskar på byxorna om ni vinner.

Tävlingen avslutas 13/9 kl 21. Vinnaren utses genom lottning.

LYCKA TILL!

Tävling. My Kidoo

presentkort

Tävlingen pågår till och med 22 september så passa på och tävla. För att vara med i tävlingen behöver du göra följande:

  • Gå in i MyKidoos webshop och välj ut din favoritvara + anmäl dig till deras nyhetsbrev
  • Kopiera bilden och tävlingstexten och lägg upp då din egen blogg.
  • Har du ingen egen blogg går det bra att mejla mig + 3 vänner och tipsa om tävlingen.
  • När detta är gjort vill jag ha ditt svar om favoritvara och en direktlänk till ditt tävlingsbidrag.

Vinnaren dras via en slumpgenerator under kvällen den 22a september


Tävling. byxa och tröja från Suddi









Nu har ni alla chansen att vara med och tävla

om valfri tröja + byxa från det nya
svenska märket Suddi..!!!
Tävla HÄR du oxå..!!!

Liseberg

Så var årets besök på Liseberg avklarat.
Elin och jag hade i förväg pratat om vad hon skulle åka och med vem.
När vi kom dit var det ju Nickelodeon dagen och hennes favorit Svampbob var där. Hon och Fredde skulle gå fram och hälsa. Men 10 meter innan blev hon så feg och blyg så hon vågade inte hälsa.
Ibland vågar hon allt men när det gäller att gå fram och hälsa eller göra saker ibland blir hon jättefeg.
Först åkte hon Farfars bilar med morfar. Sen skulle hon åka nya bergbanan för barn med Pappa. Men hon vågade hon. Sen ville hon inte åka mer.
Men efter lite mat i magen så ville hon åka lite. Så karusellen, barnbåtarna och Farfarsbilar med Fredde blev det.
Vinsterna lyste med sin frånvaro. En påse Grillchips och en liten påse ahlgrens bilar blev det till slut. Mamma vann på Dumle. Så lite vinster blev det.
Måste säga att Liseberg verkligen tänker på de små barnen också. Fanns ett ammningsrum där det fanns som tre provrum med draperi. Där kunde du sitta i lugn och ro avskilt och amma. En micro för att värma mat fanns också. Och tre fåtöljer att sitta i. Perfekt att kunna gå undan att i hyfsad lugn och ro byta blöja och ge mat. Perfekt!
Edvin fick se lite också.
Elin kör morfar runt
Och en båttur med Fredde. Lite slagsida tycker jag.

Lite rolig läsning

Sitter och läser på www.tjuvlyssnat.se
Hittar många roliga konversationer folk hört. Så roligt. Finns en del från Borås
Här kommer en

Apoteket, Borås

En man ~40 har efter en stunds väntan fått hjälp. Han har med sig sin dotter ~4 och lämnar fram en lapp till tjejen i båset.
Tjejen: Flickans personnummer?
Mannen: Hmm… Vet inte…
Tjejen: Är du säker på att det är du som är barnets pappa?
Mannen: Ja för fan.
Tjejen: Hur gammal är hon då?
Mannen (tittar fundersamt på sin dotter från topp till tå): Hon är väl en tre, fyra år kanske

Ja det kan ju vara svårt med ålder på sina barn.....

 

Undra om den här tjejen får jobb

Väntrummet, Kalmar Central

En tjej ~25 ringer ett samtal på sin mobil och hon verkar ha kommit fram till en telefonsvarare.
Tjejen: Ja hejsan, Anna heter jag, jag var på arbetsintervju hos er för två veckor sen. Jag bara undrar hur och när ni hör av er, jag börjar bli jävligt trött på att vänta på ert samtal så för er skull ska ni nog ta och ringa snart, jag väntar inte hur länge som helst! Sen tänkte jag informera er om att jag INTE tänker ringa er igen och tjata, det här är mina sista pengar på mobilen och jag har ingen lust att fylla på den igen än på ett tag. Hoppas ni hör av er, hej!

 

Ibland är lyckan billig

Tobaksaffär i Hulta, Borås

Två A-lagare sitter utanför på en bänk och konverserar med varsin trisslott i handen.
Alkis 1: JAG HAR VUNNIT!
Alkis 2 rycker åt sig lotten och studerar den noggrant.
Alkis 2: Ja tamefan, du har vunnit!!
Alkis 1 börjar vingla in mot affären.
Alkis 1 (överlyckligt): JAG HAR VUNNIT!
Han kommer in i butiken och plockar ut sina 25

 


Tavla och regn


De hade halva priset på alla produkter på Extra Film så jag passade på att äntligen göra en förstorning av Elins kort. Vi har pratat om det så länge. Så nu hänger hon så fint på vägggen och håller uppsikt. Blev så himla bra!

Regn Regn Regn hela dan. Men vi trotsade regnet och åkte in till stan för att träffa Karin och Eliva och busa lite i bollhavet. Så nu är väl Elin nöjd för stunden.

Hon skulle behöva dagis 10 timmar om dan för att få utlopp för sin energi. Hatar alla jävla besparingar som ska drabba barnen. Om en del dagis kan ha 5 timmar på 3 dar så kan alla. Tycker det är så fel att det ska kunna skilja från vart man bor. Jag vet att det är olika budget på olika stadsdelar men jag hatar det ändå.

Elin är inne i en härlig bråk period. Lyssnar inget och vill bara göra som hon vill. Och får gärna utbrott. Å vad man älskar sina barn då. Tur att det kommer små ljusglimtar ibland.

Idag när vi åkte från stan till knalleland såg vi en Taxi på trottoaren utanför en frisör. Den tanten ska åka till fängelset med taxin säger elin då. Hihi
Härligt barn jag har.

 och här är mitt andra härliga barn.

Tävling

Jag vill vinna 1 presentkort + fraktfritt från Barnskoshopenhos Tant Ulrika"



JIPPI!!

Så var man godkänd på halkkörningen!!!
Var faktiskt lite nervös och skakig imorse. Men så efter ett fikastopp på Rasta I ulricehamn fick jag köra och då släppte det lite. FÖrst var det teori. Fick se några hemska filmer.
I rummet hade de tre krockade bilar.
Den ena hade en motorcykel som kört in i bilen ca 180 km/h. Hela motorcykeln låg i bilen. Först trodde räddningspersonalen att det var 2 personer men de hittade en hand som inte stämde med de andra. Då hittade de en tredje person som suttit jämte föraren och då åkte med motorcykeln in i bilen och mosats under. Usch!!
Fick även se en olycka på R40. En civisnut blir omkörd av den bil i 130 km/h som får vattenplaning och sladdar in i räcket. över på andra sidan och voltar flera varv. de överlevde men till vilket pris tro? 19 år var han.
Hade han haft bättre däck bak hade han nog klarat sig bättre.
Man ska ju ha respekt och förståelse för fart och bilen men man får ju inte bli rädd. Då ska man inte köra bil.
Så nu har jag riskettan 28 sept. Sen ska jag boka prov. Hoppas verkligen att jag klarar det nu när jag testar att boka själv.

Halkkörning!

Har inte haft ork att skriva på några dagar. Jag har fastnat i program och göra fotoböcker. Det är så roligt. Så jag har gjort en med bilder från Elins första år. Så roligt det var att se alla kort man tagit på Elin. Och vissa kort var så likt Edvin att visste man inte vem det var så var det omöjligt att säga. Så nu väntar jag med spänning på den.
Jag gjorde även en almenacka härrom dan. Fick den idag så snabb leverans.

Kan varmt rekomendera det. Jättekul med en almenacka med stora fina bilder på sina barn. En perfekt present till familjen kanske. Just nu halva priset på Extra Film så den kostade 187 kronor.

 Fanns olika stilar man kunde välja också. Sen kunde man skriva i en rad på varje dag med någon liten text. Perfekt för födelsedagar.
KOmmer njuta varje vecka i min fina almenacka

Igår var det dags för dagis igen efter ett långt uppehåll. Trodde det skulle bli problem att lämna men inte då. Hon frågade om jag inte skulle gå när jag pratade med fröken. Och idag sprang hon in utan att säga hej då.
Ville inte gå hem när jag hämtade heller.

Vi var inne på Lindex och Elin har börjat med en ful ovana. Hon går och fiser hela tiden och säger det gärna högt och tydligt också. Så när jag står och ska betala hör jag henne ropa. Mamma jag pruttade. hahahahah
Och en härlig odör spred sig runt kassan.
Vill man sjunka genom jorden då???
LÄtt att få henne att förstå att det är fult med en morfar som fiser i tid och otid också. Fy på morfar säger Elin då.

Efter dagis åkte vi in till stan för lite shopping. Båda barnen behövde mjuka byxor. Vi träffade på min bror och farmor.
Sen åkte vi till Knalleland och sprang på barnens farmor och farbror. Sen kom Daniel så jag fick med mig allt hem. Ska bli så skönt när man kan´handla själv sen. :-D
Lite farligt också kanske. Ullared ofta ofta. ....



Imån är det dax för Halkkörning och jag är faktiskt inte nervös. Kommer väl imån precis innan jag ska köra. Men det är skönt att det börjar bli färdigt.

Så håll tummarna för mig imån.

RSS 2.0