Veckan slut igen

Så var sista semesterveckan till ända. På mpndag börjar Daniel jobba igen och Elin på dagis. Min sista långsommarledig är också slut. Det är underbart att vara mammaledig under sommaren. Man kan verkligen njuta av sommaren. Trots att vädret inte riktigt vart på topp vet man att nästa gång det är varmt är jag ledig ändå. Annars ger man sig fan på att det är fint väder helgen man jobbar eller nåt.
Jag hoppas verkligen jag hittar ett jobb sen där jag slipper jobba helger. En halv lördag i månaden hade väl vart okej. Men inte varannan som jag gjorde innan. Det är så tråkigt.

Igår var vi först på djurparken en liten snabbis. De visade ju de ny lejonungarna så de ville vi se så klart.

 Så söta var dom

 Såg så roligt nu när den skulle resa sig.

Elin fick klappat grisarna och kollar på aporna. Lejonen sprang hon förbi och undrade sen vart dom var.

Sen åkte vi (eller jag körde) till Skene för att bada med Karin och Eliva. Våra små tjejer leker så bra tillsammans och har alltid roligt ihop. De simmade och stojjade. Riktigt duktiga på att simma båda två. Elin var först en fegis och vågade inte åka vattenrutchbanan med mig utan bara med Pappa. Sen hamnade hon under vattnet när de kom ner så då ville hon inte åka mer.

Edvin fick också bada. De har en varm pool som de brukar ha babysim i. Han tyckte det var jätteskönt att flyta omkring. Men han svalde nog halva poolen för han dök ner med huvudet hela tiden så han fick en sup. Sen blev han hungrig och gnällig så han fick gå upp med pappa. Hörde genom väggen hur han skrek. Daniel fick knappt klä på sig. Tur att killar också får ha det så ibland. hihi

Sen blev det Mcdonken innan vi åkte hem. Daniel och Andy började sätta upp vårt förråd vi ska ha lite saker som står i garaget nu. Jag bar lite delar en stund och fick 5 myggbett. Myggen älskar mig. Så det måste finnas något som är sött hos mig alla fall. ;-)

Idag har de fortsatt tills regnet tvingade dom att gå in. Jag och Elin åkte till biblioteket och lämnade tillbaka böckerna. En snabb handling och sen hem. Så klart kom regnet när vi skulle vänta på bussen. Så lite blöta blev vi allt.
När vi kom hem skulle vi äta tacos men strömmen försvann nästan en timme. Så det fick bli Thai mat istället. Tur att vi har det nära.
Var lite värre med Edvins mat. Fick göra välling som vi stå i vattenbad. Tur att det finns varmt vatten ikranen.

Imån blir det nog lugnt. Borde städa lite.

 Min lilla älskling sitter i gräset

 Elin och Edvin busar

De var så roliga igår morse när vi skulle klä på oss. de låg i våra sängar och Edvin började busa med Elin. Han låg på magen och vände bort huvudet och sen tittade på Elin igen.  Och så vände han bort huvudet och sen tittade igen och skrattade. de såg så söta ut.

Har på film men vet inte hur jag får in det här.

Kommentarer
Postat av: Morbror Fredrik

Du får skapa ett konto på youtube och lägga upp det där och länka hit. Det är väl den enklaste vägen. Men det går säkert att ordna på något annat bra sätt...

2009-08-29 @ 01:12:56
Postat av: Åsa

så söta de är. Visst är det underbart att se syskon tillsammans så. Neo och Nova har så roligt ihop fast det är så stor åldersskillnad på dom.

2009-08-29 @ 08:06:11
URL: http://frurissanen.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vilka fina barn du har Mia...

2009-08-29 @ 09:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0