Kalas

Igår var vi på Rådgårdsvik och 1års kalas.

Vi hade verkligen tur med vädret. Soligt och precis lagom varmt. Deras hus ligger upp på ett berg så det bli varmt och skönt där.
Vi var många i den lills stugan men vi fick plats. Tur att några kunde sitta ute. Vi åt supergod smörgårstårta. Mums!

Det är alltid så kul när kan träffas alla kusiner och barn. Nu är Edvin yngst och Bella äldst. Hon är redan tonåring. Tiden går ju så fort. Snart är väl mina ungar odrägliga tonåringar också.

 Fina sofia



Idag blev det en tur till Knalleland. Edvin behöver nya pyjamas. Han är lite mellan storlekar och då är det så svårt att hitta tycker jag. 74/80 försvinner han ju i men 62/68 är på gränsen till för litet. Så det får bara bli pyjamas från H&M.
Elin fick så häftiga byxor från Lindex.

<a href="http://www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=3984762&styleid=3984760&path=3403475;3215210;3232580;3456311;111365"><img src="http://www.lindex.com/Archive/ProductImages/S0000006215310_F_W30_090716144935.jpg" alt="Lindex Shop Online - Hängslebyxa" border="0" /></a>

Hon fick prova dom och skulle så klart ha dom på sig med en gång. Men hon behövde en större storlek så jag fick bråka av henne dom och lämna henne på golvet surandes för att köpa byxorna så hon kunde ha dom på sig med en gång.

Edvin har idag ätit sin första hela måltid med riktig mat. Lite mer än en halv burk och sen lite frukt efter. Han gapar och är så duktig så. Mat över hela ansiktet men det hör ju till.

 Gott med mat


Edvin har kommit in i en period då han inte vill somna i sin säng fast han är jättetrött. Så jag får hålla honom i famnen och lägga en filt över huvudet och vagga och gå omkring för att han ska somna. Han vill vara nära sin mamma så klart. Visst är det mysigt att kramas så men han blir ju inte lättare direkt.
Men på morgonen är han ofta glad. Speciellt när vi ligger ner vid fötterna och pratar med hundarna. Eller så ligger han tvärs över och sparkar på väggen.

Imån ska Elin och Daniel åka till Mantorp och kolla på dragracing. Så jag och Edvin är själva hela dan. Hoppas det är väder så ska vi gå en riktig långpromenad. Äta pizza till lunch kanske hade varit något. Sällskap hade vart kul också faktiskt.

Så är någon sugen att komma till Viskafors och äta pizza imån hojta till. :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0