Får man klaga på värmen?

Blir dåligt med bloggandet i värmen. Man orkar inte göra något.

Igår hade vi besök av Ronja, Vincent och Jessica. Tjejerna lekte och hoppade i poolen som galningar. Elin blev lite röd om sin lilla rumpa trots smörjningar. Vi grillade korv till lunch och hade det jättemysigt.

 Full fart. Svårt att få de att fastna på bild. :-D

 Edvin njöt av att ligga utan kläder i sitt strandtält. Perfekt skyddad från solen hela dan.

Idag hade vi kalas för Daniel som fyllde år i torsdags. Morbror och mormor kom vid ett tiden för att sola och bada lite. Elin fick både pappa och morbror att slänga sig i poolen.

Sen kom farmor, Faster Emma, Micke, och farbror Johan. Vi grillade och hade färskpotatis till. Nästan all mat tog slut så det var precis att Morfar fick när han kom efter jobbet.
Till efterrätt blev det kladdkaka med jordgubbar och grädde. Elin åt två bitar kött och tre små bitar kladdkaka. Så hon var mätt sen. Och somnade som en stock.
Daniel fick en jättefin fotogen lampa att hänga i taket på altanen, en hängmatta och en kikare. Så nu kan han ligga i hängmattan och kolla på fåglar.

Elin har bränt sig lite rumpan idag också. Så imån får jag åka och köpa högre solskydd till hennes lilla rumpa och axlar. Tänkte ta en vilodag från solen och åka till djurparken. Men Elin ville inte så vi får väl om hon ändrat sig när hon sovit.

 Full fart ner i poolen

 Edvin blir alltid glad när han ser sin syster.

 Kullerbytta ner i poolen

Kommentarer
Postat av: Åsa

Nämen vilket smidigt litet tält. Vart kan man köpa sånt?

2009-06-29 @ 14:00:06
URL: http://frurissanen.blogg.se/
Postat av: Linda

Det tältet såg bra ut, vart har du köpt det?! Nu tvivlar jag i och för sig på att William skulle stanna kvar där i tältet... men hans envisa mamma kan ju alltid göra ett försök iallafall! ;-)

2009-07-01 @ 08:07:37
URL: http://lindaskriver.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0