Spruta

Så var det dags för första sprutan. Han skrek lite vid första sprutan bara. Andra var lite värre då fick nappen trösta lite. Men annars gick det jättebra.

Han väger ju 6075 och är 63,5 lång. Stora killen. Han följer sin kurva fint. Vikten börjar plana ut lite men den steg ju så jättemycket i början.

Han somnade gott när vi gick hem. Idag har jag fått först från Svaneholm till Viskafors och BVC och sen hem igen. En promenad på ca 1 mil. Var riktigt skönt. Förrutom för mina fötter då. Behöver nya gympaskor.

När vi hade hämtat Elin på dagis så gick vi hem och då blev han så grinig så. Fick lite mat men det var inte riktigt bra. Antar att han hade lite ont då. sen har han hostat så hårt idag. Igår kom det upp en massa slem men idag är det precis om han inte kan kräkas. Han tar i och håller på men det kommer inget. Som tur är sover han bra och låter inte rosslig eller hostar när han sover.
Tror han ska få sova ute lite imån. Bra att få lite frisk luft.

Har nu lagt ut vagnen på annons också. Så vet ni någon som letar efter en fin och välvårdad vagn med massa tillbehör hojta till då.
Jag länkar till annonsen när den kommit ut..

Måste bara lägga in ett badkort på galningen. Han blir helt tokig när han badar. Sparkar och viftar med händerna. Skulle nog kunna ligga i länge länge.


Kommentarer
Postat av: Carita

så söööt man får vara då!

2009-06-05 @ 06:59:27
URL: http://carita.travtranaresoderberg.se
Postat av: karin

På den här bilden var han lik Elin!

2009-06-05 @ 09:12:57
URL: http://kjeckit.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0