Sol Sol!

Vilket härligt väder!
Igår gick vi en promenad bort till lekplatsen. Elin fick gör av med lite energi. Hon klättrade och höll på. Härligt att vara ute. det är så härligt att vara hemma båda två. Skulle vart så skönt om det kunde vara lite längre bara. Men det har blivit en mjuk start alla fall och det känns jätteskönt. 1 april börjar Daniel jobba igen och då får jag fixa allt själv.

Edvin har fått miniform nu i två dagar. Igår var han underbar, Åt och somnade. Var vaken lite och på bra humör. På kvällen vaknade han halv elva och åt sen somnade han om till halv tre. Åt och somnade om till halv sex. Sen ville vi vara pigga. Var vaken till tjugo över sju då han åt igen. Sen somnade han till strax efter tio.
Då var vi inte nöjda alls efter maten. Han skriker och viftar med armarna och sparkar med benen. Vill inte ha nappen eller mat. Går man omkring så slutar han. Så höll han på över en timme. Till slut fick Daniel han att somna.
Hoppas det går över snart. Är så jobbigt när man inte kan hjälpa till.

Snart dax att åka till bvc och väga och mäta. Kul att se hur mycket han gått upp nu. Borde ju ha stannat av lite tycker man.
Sen åka och handla lite. Vi kommer ha huset fullt i helgen.

Daniels pappa med familj kommer och hälsar på. Tur att man har källare. :-D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0