TACOPAJ

Igår kväll åt vi tacopaj. Den är så god.

Pajdeg

3 dl vetemjöl
75 gram smör
3/4 dl kesella
(jag brukar ta lätt)

Fyllning

300 g nötfärs
1 burk tacosås (
jag brukar ta pineapple salsa eller Tropical salsa)
1 gul lök
1 påse riven ost
1 påse taco krydda
100 g feta ost
1 burk creme fraiche
1 ask cocktail tomater

Gör pajskalet i en pajform
Fräs färsen gyllengrun och tillsätt tacokrydda och såsen

Skär löken tunt och blanda med ost och creme fraiche. Bre över köttfärsen i pajformen. dela tomaterna och lägg dem över.

In i ugnen 40 minuter på 200 grader. Gärna en grönsallad till.

Funkar perfekt att ta färsen som blir över när man ätit tacos. Då går det väldigt snabbt att göra den här.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ohh det där lät gott. Behöver man inte förgrädda pajskalet? Tycker det tar sån onödig tid när man måste det hehe

2009-03-28 @ 11:38:24
URL: http://frurissanen.blogg.se/
Postat av: Mia

Man behöver inte förgrädda pajskalet.

Har man tacofärs färdig redan går den väldigt fort att göra. Och god är den.



Även utan fetaost och lök är den riktigt god.

2009-03-28 @ 11:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0