Circus

Idag var det mammagrupp. Är riktigt kul med mammagrupp den här gången. Med Elin klickade det inte med någonså vi hördes inte av efter.

Nu funkar de med allihop. Synd bara att några bor i Viskafors och jag i Svaneholm. Är en till som bor här och det är ju bra.

Sen bar det av till stan för att äta lunch och skicka paket. Har sålt saker åt mamma på tradera. Köpte en så söt jacka till Edvin. Och en supersöt sommardress med ELMO. Kunde inte låta bli.

På eftermiddan kom Karin och Eliva hit för lite mat och sen cirkus i Viskafors. Var Cirkus Skratt som var här med och det kostade bara 60 kronor. Elin tyckte det var högt ljud först och satt och höll för öronen första kvarten men sen var det roligt. Roligast var ju hästarna så klart. Och en gubbe som hoppa stutsmatta. Så det var två trötta och glada tjejer som somnade i kväll.

Imån är det dagis äntligen för Elin. Är kass att bara få lämna tre timmar om dan. Man hinner ingenting så de dagar jag har mammagrupp eller bvc får hon inte gå till dagis.

I helgen är det vårmönstring på Almenäs. SÅ tråkigt att de verkar ha otur med vädret bara. Förra året var det 25 grader varmt och folk badade. PÅ söndag ska vi kolla när kossor släpps ut på vårbete och sen Ikea. En rolig helg.

Ta hand om varandra!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vad är vårmönstring för något? Kanske dum fråga men det bjuder jag på isåfall :P

2009-05-08 @ 09:07:47
URL: http://frurissanen.blogg.sen
Postat av: Mia

Vårmönstring är bilträff på almenäs. Kommer äldre och ibland nyare bilar. Corvette klubben var där förra året med massa bilar. Så mycket fräcka bilar.

Gå och kolla på www.shraboras.se



2009-05-08 @ 10:14:01
Postat av: Åsa

Åh va kul. det skulle Neo gilla ju.

2009-05-08 @ 12:57:47
URL: http://frurissanen.blogg.sen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0