MERA SNÖ!!

Oj en vecka har gått sen jag skrev sist. Har ju vart massa OS på tv så kvällarna vid datorn har blivit få.

I måndags åkte jag till barn med Edvin för att kolla upp hans envisa förkylningar. Det visade inget. Lungorna lät bra trots att han rosslar som en gammal rökare på morgonen. Han fick hostmedicin Bricanyl utskrivet som faktiskt hjälpte.
Elin drar nog hem en del baskilusker från dagis som Edvin gärna tar emot men Elin själv får inget, bara lite snorig,. Som vanligt. Så jag hoppas han är bra rustat för dagis när han väl börjar i mars.

I onsdags var vi på Handels en sväng och sen handlade vi lite.

I torsdags åkte vi till djurparken med Karin och hennes barn. Elin blev så glad när hon fick träffa Eliva. De busar och leker riktigt bra ihop. En svindyr fika på cafét blev det och sen fyndade skor på Wedins som ska lägga ner. Det var riktigt mysigt att gå på djurparken när det var snö men väldigt lite djur man fick se. Lejonen var ute och busade i snön och tigrarna. Annars var det inte många djur ute. Aporna är som tur är roliga att se på inne också.

I fredags hade vi tråkigt hemma så när Karin frågade om vi skulle med till Ikea lät det väldigt lockande. Fast det skulle ju bli busväder. Men va sjutton det är nog inte så farligt än tänkte jag så vi åkte efter lunch. Så lite sent kom vi iväg.

I höjd med landvetter ungefär började snöa lite blåsa en del. Men körde man bara lugnt var det ingen fara.
Men folk är ju helt galna. Ska köra om och tror att det är sommarväglag ute.  Vi hittade massa roligt på IKEA som vanligt. Tur man inte har massa pengar. :-D
Vi åt mat sen började vi vår långa resa hem. Då hade det börjat snöa mer och blåsa upp. Men vi tog det lugnt och försiktigt så det var ingen fara. Men en del kör ju som tokar.
På motorvägen till Borås gick det i 70 och jag blev omkörd  hela tiden av idioter som körde i full fart. Precis efter delsjömotet hade en bil krockat och börjat brinna så där var fullt pådrag när vi körde förbi och det var lååååånga köer bakom.
I landvetter hamnade vi bakom plogbilen så det gick väl i 40 ungefär. Så det var en lååång resa hem. I Bollebygd körde de av så trafiken flöt på igen men när vi kom till Borås snöade det mycket mer. Så vägen hem gick inte fort för man såg inte mer än någon meter framför bilen.
Det brukar ta ca 50 minuter att åka till Göteborg annars men nu tog det 2 timmar!!!!! Men det var en nyttig erfarenhet att åka i sånt väglag.

Igår snöade det hela dan och kom väl ungefär 30-40 cm under dan. Daniel var ute och körde snöslungan på förmiddan men det syns inte mycket av nu. Hela natten har det snöat också. Så det blir att köra slunga idag också. Nu är det 12 minus ute och ganska klart väder så det får bli en promenad sen.



Full fart med slungan




Mycket snö blir det. Tur man slipper skotta.





Rent och fint!




Och imorse var det lika illa igen.


Idag blir det en promenad i snön och kanske städa lite. Kan ju behövas med två barn som stökar ner och en katt som hjälper till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0