vattenkoppor

I söndags kväll hittade vi några små röda prickar på Elin och Edvin och i måndags morse var det rätt många fler. Kom fler och fler under dan och på kvällen hade Elin överallt. I hårbotten, i munnen, ansiktet, rumpan och i underlivet. Edvin har också överallt. Många runt snoppen stackarn.

Igår låg Elin och skrek och gnällde hela dan att det gör ont i snippan och att prickarna är dumma. Hon sov så dåligt på natten och först klockan fyra somnade hon i soffa en stund.

Daniel fick åka hem från jobbet vid lunch med tavegyl mot klådan. men trots alvedon och tavegyl skriker hon ändå.

Inatt har hon faktiskt sovit helt okej. Hon somnade först halv tolv med pappa jämte sig. Edvin har vart vaken flera gånger och inte velat somna i sin säng. la han jämte mig men han sparkade och rullade runt så det gick inte. Så inatt blev det nog knappt en timmes sammanhängande sömn. Så länge jag inte sätter mig i soffan går det bra. Elins gnäll gör det lite svårt att vila också.

Tur att de bara har det en gång och man är hemma från jobbet ändå. Och vädret gör det lite svårt att gå ut också. helt sjukt hur mycket snö vi har nu. Och nu snöar det igen. Skulle tippa på den halv meter snö. Så ikväll blir det att köra snöslunga!



Så här fin var Elin igår



Så här fin är hon idag. Ryggen är också full. benen är på gång också



Bara lite prickar hade Edvin igår



Min söta söta unge!



Bara lite mer prickar idag. Lilla Gubben

Som tur är verkar han störas mest av dom i rumpan när man ska torka där. Men annars verkar han inte besvärad av kopporna. runt 38 i feber har han också och vill väl inte äta så där jättemycket. Så idag får det bli vällning så han får i sig vätska också.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj oj dina stackars små troll, det är verkligen inte roligt för dom. Mycket glass får du ge dem. Tänker på er kram kram

2010-02-03 @ 16:06:38
Postat av: // K :-)

Oj, vilka söta prickigakrabater ni har där hemma! Men stackars er sessa att det är så tufft för henne (och för er oxå om ni inte får sova!).

Vad gott ändå att lillen inte har så ont av prickarna!

Hoppas det vänder snabbt, krya på sig! kram

2010-02-03 @ 20:56:57
URL: http://kschokladask.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0