Fullt ös

Jaha ännu en vecka som gått och man undrar alltid vart tiden tar vägen.

I tisdags gick jag och Linda promenad medans Elin var på dagis. Daniel åkte på kurs så jag hade bilen och kunde lämna Elin på dagis och å¨ka hem med en gång. Vilken lyx det var!!! Var en riktig pärs att gå promenad i all snömodd. Vissa ställen gick det knappt att komma fram på. Var helt slut när jag kom hem.

 På eftermiddan kom Karin med sina barn på fika. Eliva hade fått vattenkoppor så  vi testar nu och ser om Elin får det. Märker vi väl om en vecka eller så.

På onsdan efter dagis tog vi bilen hem till min farmor och handlade lite åt henne innan vi åkte till Bollebygd för att fika med fredde och sen åka till mormor och morfar för att sova där. Elin älskar att sova där. fast nu fick hon inte sova i freddes säng för där sov han. Utan hon foick sova på utdragssängen från bäddsoffan. Så sov jag i bäddsoffan med Edvin i resesängen jämte mig. Fullt hus blev det.

Edvin sov riktigt bra faktiskt. Vaknade väl vid sju tiden så då gick vi ner för att inte väcka Elin. Mormor kom ner för hon skulle jobba och vid halv åtta hörde vi ett brak på övervåningen. Elin kommer ner och säger att hon ramlade ur sängen. Det var hårt på golvet säger hon sen. :-D

Sen åkte vi hem för att hinna till öppnis i svaneholm. Elin blev överlycklig när pappa kom hem precis lagom för att få vara med och sjunga. Jag och Edvin åkte och handlade medans Daniel och Elin var på gympa. Underbart med körkort!!!!

I fredags var vi en sväng på öppnis i viskafors men det var lite för många barn och lite stökigt för att det skulle vara riktigt bra. Ibland är dom visst 15 mammor med barn och då kan jag tänka mig att det är hög volym. Vi brukar vara 6 stycken i svaneholm och det är precis lagom. Sen åkte vi in till stan för att hämta Daniel på jobbet.

I lördags var vi hos min farmor för att rensa i hennes hus inför försäljning. Att en människa kan samla så mycket saker är en för mig en gåta. Vi hittade en tom chokladkartong BÄST FÖRE 95!!!!! varför sparar man den????

Lite fick vi slängt och plockat undan men det återstår massor! Hon ska flytta till lägenhet och den största utmaningen blir ju när hon ska flytta och vi måste tömma hela huset. tack och lov att jag är ledig och inte jobbar.
Skulle behöva en bil bara. Men hästarna sprang inte som vi trodde i lördags heller.

Idag var vi på Opel och Daniel provkörde nya Opel Astra. Sen tog vi en liten provtur i en Insignia. Trevligt med ny bil. Lite trött var den så större motor men det betyder också mer pengar.

Nu ska vi få Elin i säng så vi kan kolla på filmen jag hyrt Gran Torino.

Imån är det styrelsemöte och torsdag konferens och tupperware på kvällen. Fullt ös!
Tänkte låta Elin ta andra sprutan på onsdag också. Har man tagit första är det väl lika bra att ta andra också. har hört att mer än hälften blir så dåliga efter den bara. Så vi får hoppas att det inte blir så farligt.



Edvin gillar att krypa och nu även gå omkring med saker i munnen. Han ser rätt rolig ut




Elin och Edvin är lika galna i att ta av sig strumporna.

Kommentarer
Postat av: // K :-)

Hej,

Hade varit trevligt att komma på TW men jag var för två veckor sedan o får grejjorna i dagarna.. :)!

Blev en Quick-Chef, har en sedan tidigare men den har jag tagit ner till stugan, saknat den här hemma ända sedan dess... så har din ingen sådan kan det kanske vara ngt!!



Ja, när tar vi lek o fika m Åsa? En dag nästa vecka kan nog gå för oss oxå, stora prinsen är på dagis tis-torsd, har inte kalendern här nu men förhoppningsvis kan vi kanske få till en stund? Må gott! Kollar du m Åsa?



KRAM

2010-01-26 @ 23:37:23
URL: http://kschokladask.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0