Måndag igen

I lördags trotsade jag regnet och åkte till bakluckeloppis på Byttorp för att försöka sälja lite saker. Hade massa kläder med mig och lite annat.

Mamma var så snäll och skulle komma och ha barnen där medans jag stod för Daniel skulle bort. Men Edvin hade feber på fredag kväll så min snälla mamma kom hem hit istället.

En timme stod jag ut sen höll jag på att frysa ihjäl. Fick sålt lite kläder och babygymmet så ganska nöjd var jag ändå. Men helt otroligt hur snåla folk blir för att det är loppis. Att man kan med att pruta på ett par fina shorts jag ville ha 10 kr för. Och tycka att 10 kr för en body som knappt är använd är dyrt.
Så nu blir det att sälja resten på tradera.

När jag kom hem hade mamma diskat. Bättre mamma går inte att ha. Jag hade med mig fika hem som vi åt innan mamma åkte hem.

Gjorde korv stroganoff till Edvin och jäklaar vad han åt. Och halva tallriken åt han själv också. Duktig kille.

Igår åkte jag och elin till Knalleland för att träffa Karin med barn. Lunch på thai och sen lekborgen. Men det var två tjuriga barn som inte riktigt ville leka igår.
Elin är helt hopplös just nu. Så fort hon inte får som hon vill börjar hon stampa, dra av sig kläderna, gnälla, skrika och slänga sig på golvet. Är ju så roligt att hitta på något då.

På morgonen när jag skulle ge Edvin frukost var han inte alls intresserad av nån smörgås. Han fick lite mammafrutti av mig men rätt som det var kom den och mjölken upp igen. Så det var bara att bada herr larsson klockan åtta på morgonen. Och sen blev han lös i magen.

Är ju inte mer än två veckor sen han var sån här sist. Snorig, hostig, lite feber sen slemmig så han kräks.
Så idag får Daniel vara hemma med dom och ringa till BVC och kolla om det kan vara något.

Jag ska tillbringa dagen med aporna på Borås Djurpark.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0